Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-04-12 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādu trešņaku mēs vakar redzējām: ko gribējām, neatradām, tāpēc nācās iztikt ar ukraiņu šova "glābiet mūsu ģimeni" random sēriju (disfunkcionālas ģimenes cenšas lāpīt attiecības, pildot vairāk vai mazāk idiotiskus uzdevumus). man patika brutaļņika elements (latvijā tomēr baigi spiež uz glamūru un labu dzīvi) - piemēram, pārim ar diviem bērniem bija paredzēts saliedēties, braucot četratā ar stopiem 300 km, bomžojot pa nakti autoostā un cenšoties sapelnīt grivnas atpakaļceļam, izlūdzoties melnos darbus random personāžiem.

tak nekāda ticamības momenta! pirmkārt, visiem pārāk labi zobi. otrkārt, džeku, kurš pēdējos 20 gadus pavadījis uz cigaretēm, alus un konjaka, bija paredzēts padarīt par īstu veci (kurš spēj aizstāvēt savu sievieti, aha), trijās dienās iemācot viņam kruta boksēt. jau otrajā dienā viņš devās skrējienā ar savu treneri, ieturot pieklājīgu tempu un uzturot sarunu saliktiem sakārtotiem (un pakārtotiem) teikumiem. nākamais kadrs: džeks kaut ko močī на турнике un cilā dzelžus, fonā skanot eye of the tiger. не верю!

(beibi bija paredzēt trijās dienās padarīt par īstu sievieti (kurai blakus katrs vīrietis justos kā vīrietis). te šova veidotājiem izbeidzās fantāzija, un viņa trīs dienas tupa mācījās staigāt uz papēžiem :(

piedodiet, ka jums tas bija jāizlasa!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2016-04-12 15:00 (saite)
Oi, zinu to šovu! (Savulaik tulkoju dažas sērijas un attiecīgi biju spiesta ne tikai noskatīties, bet pat iedziļināties).
Tik ļoti nerauj uz augšu kā visādi jeņķu precībšovi un to pakaļtaisījumi, bet arīdzan pietiek brīžu, kad pārāk izlien iestudētie momenti, + vēl nenormāli besī patriarhālie uzstādījumi - "vīrietim jābūt autoritatīvam, bet sievietei - maigi dūdojošai un uz augstiem papēžiem".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-12 15:04 (saite)
oi, es arī šo labprāt tulkotu. bet kur lnt meklē savus tulkus, to nezinu :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2016-04-12 15:45 (saite)
Viņš nemaz nav tik patīkams tulkošanai - blīvs teksts, sliktas dikcijas, aprautas, neskaidras frāzes utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2016-04-12 15:11 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=FtqWzGc0AbI - ja interesee atneredzamas un neticamas lietas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-12 15:11 (saite)
vaimandieniņ paldies!!! interesē gan :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-04-12 15:16 (saite)
(kad manpa liks pārāk liels kauns par savu televizejas gaumi, teikšu, ka mani neinteresē māksla (tobiš neskatos normālos serikus), toties interesē veidi, kā cilvēki konstruē realitāti mhm mhm)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?