Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-10 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

katru, absolūti katru rītu kāds nelaimīgais grāvja fb kopienā izliek foto ar savu nakti nepārdzīvojušo vāģi - kaut kas izsists/noskrūvēts ir mazākais, vislabāk man patīk dažāda veida mākslinieciski dedzinājumi. katru, absolūti katru rītu komentāriešu koris vaino visādus huļigānus "ne no mūsu rajona" (žēl, ka bēgļus grāvī tomēr neieperināja). šajā sakarā nesaprotu divas lietas: a) kā grāvī vispār vēl ir palicis kāds auto, b) kāpēc cilvēki piš kapeiku uz apsargājamo stāvvietu/garāžu rēķina?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2016-01-11 08:42 (saite)
es laikam tiešām nevaru paskaidrot.

tu vari tiekties uz ideālu sabiedrību, un tev tas būtu jādara, bet Te un Tagad es vēlos būt neizvarota, neapzagta un nenogalināta. te un tagad, nevis kad nāks labāki laiki. ja esmu izvēlējusies nopirkt vāģi (kurš pilsētā tomēr ir luxury, lai ko man te brēktu visi, kam nav slinkums; mums ir vairāki sabiedriskā veidi, ieskaitot vilcienu, kurš līdz centram aizved 15 min), tad tā ir mana atbildība. plus, man tiešām ir iebildumi pret pagalma kā koptelpas piedrazošanu ar individuāliem īpašumiem (kas jau ir cits topiks).

respektīvi, tas ir kā negaisa laika iet ārā šortiņos un topiņā, izliekoties, ka viss ir šainī un hepī. maģiskās domāšanas spēks, vai?

neatvainojies, es uz tevi galīgi neesmu apvainojusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?