Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-10 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

katru, absolūti katru rītu kāds nelaimīgais grāvja fb kopienā izliek foto ar savu nakti nepārdzīvojušo vāģi - kaut kas izsists/noskrūvēts ir mazākais, vislabāk man patīk dažāda veida mākslinieciski dedzinājumi. katru, absolūti katru rītu komentāriešu koris vaino visādus huļigānus "ne no mūsu rajona" (žēl, ka bēgļus grāvī tomēr neieperināja). šajā sakarā nesaprotu divas lietas: a) kā grāvī vispār vēl ir palicis kāds auto, b) kāpēc cilvēki piš kapeiku uz apsargājamo stāvvietu/garāžu rēķina?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2016-01-10 11:19 (saite)
pieņemsim, bet skaidri un gaiši redzot, ka šeit un tagad tas tā nav, es nevis gauži raudādama gaidīšu, kad mani sāks Cienīt, bet vnk iestūrēšu garāžā un ieslēgšu signalizāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pashizgaazeejs
2016-01-10 11:53 (saite)
es vienkārši par to normālas attīstītas sabiedrības pozīciju, kura nav gluži neiespējama. vecmilgrāvis un daudzi gali rīgā, protams, nesasniedz tādu normu, tur jāpiekrīt, un likt postus sociālajos par saviem apzagtajiem auto ir tā nesaprotami. bet tas nenozīmē, ka nav vietas (un ka vecmilgrāvis pēc n-gadiem arī reiz nevarētu kļūt par tādu), kurās cilvēki tomēr var saprast tādus vienkāršus spēles noteikumus, kuros tev ir tiesības savu īpašumu turēt ārā nepieskatītu, kurpretī kādam citam to bez atļaujas apzagt īsti tā kā nav, un tas, vai mašīnai ir piejūgta signalizācija vai nav tomēr nemīkstina/nepastiprina zagļa vainu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-10 11:56 (saite)
sabiedrības izglītošana nav mans uzdevums. es nespertu cita īpašumu (lai gan! es taču nozagu čehu aknu desu!!!1), bet es negaidu, ka citi būs tādi paši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?