Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-06 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tātad izgājušā gada nogalē nopirku sev atlētikas nedēļas bomžkarti par piečuku, un, ņemot vērā atlaides apmēru un nopirkto kuponu skaitu, gatavojos ļaunākajam.

bet velti. ne drūzmas, ne bomžatņika. my fitness, piemēram, izskatās N reizes proletāriskāks, atlētikā diez vai kāds atļautos skūt kājas dušā. attiecīgā klientūra, firmennās mazo stilīgo leiblu trenuškās un sporta apenēs (starp citu, wtf ir sporta apenes un kam tās ir vajadzīgas?). saunas gan ir dzimumdiskriminējošas, kas nav patīkami, ja atnāc ar draudziņu.

būdama slinka un bailīga, sāku ar pilatēm. pirmajās 20 minūtēs domāju: a ko es tik kruta, moš vajadzēja uzreiz uz tabatu iet?, taču beigās kaut kādu nebūt slodzi dabūju. šodien gan nekas nesāp, tāpēc varbūt ir vērts pacelt intensitāti. noteikti iešu vēl, lai badīgi izmantotu visas abonementa sniegtās iespējas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nord
2016-01-06 11:52 (saite)
Ja nekas nesāp, tad nekas nav bijis!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-06 11:53 (saite)
nē, nu taisot rīta youtubes piyo, prese tomēr iesmeldzās. bet nu par vāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2016-01-06 15:17 (saite)
nez, myfitnesā nekad neesmu redzējusi kādu skujamies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-06 15:21 (saite)
man te zinātāji ziņo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-01-06 15:21 (saite)
//tas nav uzbrauciens myfitnesam, manis pēc, var arī skūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2016-01-06 16:15 (saite)
vari arī braukt virsū, nav tas klubs nekāds spožais. ne jau velti tur ir uzraksti par neskūšanos, gan jau ir bijuši precedenti.

ģērbtuvēs gan ir viena cita lieta, kas man ne visai, un tas notiek visās sporta zālēs (cik nu runāts ar draudzenēm) - sievietes, kas pa ģērbtuvi pastaigājas pilnīgi kailas. un te nav runa par būšanu dušā vai pārģērbšanos. man it kā nav problēmu ar kailumu, bet šis kaut kā disturbē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2016-01-06 19:00 (saite)
nekas, anglijā arī tas pats. ja godīgi, pastaigāšanās pa pliko mani nenomāc tik ļoti, kā tās nu nenormālās klačas. man ir ūdensizturīgais pleijeris, ko es dušā vēl cītīgāk griežu skaļāk, bet pienāk brīdis, kad es mazgāju matus pēc baseina un nevaru austiņas nekādīgi iestūķēt ausīs (otrs moments ir pārģērbjoties) un tad vienmēr ir kaut kāda nenormāla un nežēlīga ainiņa ar kolēģu, draugu un/vai dzīvesbiedru aplikšanu - skaļi un nekautrējoties.

es konsultējos ar vīrieškārtas kolēģi, ar ko kopā ejam peldēt, par ko runā vīriešu ģerbtuvēs. par sportu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-06 19:02 (saite)
latvijā tev tas izpaliktu - šeit cilvēki Nerunā. vispār. pat tad, kas sēž saspiedušies saunā, izliekas, ka viens otru neredz :) uz tiešu jautājumu, kur jāņem bumbas pilatēm, bez vārdiem pamet ar roku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2016-01-06 21:26 (saite)
tad sporta zāles apmeklētājiem ir citam citu jāpazīst. pārsvarā visi nāk lepnā vienatnē. kronis staigāšanai pa pliko bija viena reize, kad dāma bija uzvilkusi bikses un pat zābakus, bet ar kailām krūtīm pie spoguļa fēnoja matus.
un jā, latvijā neviens nerunā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2016-01-06 22:26 (saite)
wow, tad es reāli tagad jūtos kā latviete sporta zālē, jo man drausmīgi riebjas, ka viņi visi tur runā un es esmu drīzāk kā tāds baigais izņēmums, ka ierodos uz pasākumu viena. te man liekas cilvēkiem drīzāk ir kaut kāda fobija iet uz zālēm vieniem. pat peld kopā. un peldot runā. nē, īstenībā nerunā -- indīgi noklačo augstākminētos personāžus.

nē nu ok, nav jau vienmēr briesmīgi, dažreiz ir smieklīgi, bet sliktākajās dienās ir tā, ka liekas, ka tik cik stresu nopeld, tik pēc tam dušā/kabīnēs ar tām klačām iesmeļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?