Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-06-16 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mīļo sīrupiņ, pie manis ir atnācis maiss ar sparģeļiem. kā uztilizēt?

nopietni. kaudzi ar nesmieklīgiem jokiem es varu izdomāt pati.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2015-06-16 09:32 (saite)
Veseligi, vienkarsi:
http://allrecipes.com/recipe/simply-steamed-asparagus/
Bez sviesta, ar citronu sulu.

Izvirtigi lieliski:
http://www.simplyrecipes.com/recipes/baked_asparagus_with_parmesan/

Galedajam garso sis:
http://allrecipes.com/recipe/asparagus-wrapped-in-crisp-prosciutto/?mxt=t06dta
:) L.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-16 09:34 (saite)
gaļēdāji šeit nemitinās, bet par pārējo paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2015-06-16 09:42 (saite)
:) 2. receptei olivellas vieta lietoju vinogu kaulinu ellu, jo tai nav specifiskas garsas + karstuma nedumo. Un pirms cepsanas paturu satitus slapja dvieli, lai neklust siksti. L.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2015-06-16 09:57 (saite)
mhm, es parasti arī cepu vīn. kauliņu eļļā, tā paša iemesla dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?