Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-04-07 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bitchy

nesaprotu, kāpēc, biedējot mani ar vegānisma tālejošām sekām, cilvēki parasti ņemas aprakstīt tipiskākos cingas simptomus (izkrīt un sapūst ragi un nagi), tas ir, runā par c vitamīna deficītu, kas rastos tieši tad, ja es nolemtu pāris mēnešus pārtikt no gaļas vien. būtu vismaz b12 deficiency uzgūglējuši.

es arī varētu testies iekšā hesītī un katram pie auss bļaut: vai tu jau pārbaudīji spiedienu? a holesterīnu?, vai neskaitāmiem dikāna diētas adeptiem vaicāt, vai viņi par acidozi maz ir dzirdējuši utt utml.

(kārtējā telefona saruna par lietišķu tēmu ar pilnīgi random cilvēku pārauga par nebeidamu uzturzinātnes lekciju, kad m. pateica, ka mums nekādus pīrāgus nevajadzēs, nepūlieties)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2015-04-07 20:27 (saite)
Droši vien, bet, dienas beigās, kāda starpība? You can be against the future all you want but, in the long run, what's important is that the future isn't against you.

Pie tam, domāju, ka šajā piemērā uzvarēs tīra efektivitāte (gan ekonomiskā, gan tehnoloģiskā), tieši tāpat, kā vertikālo fermu gadījumā. Ja no viena miligramus liela parauga var kontrolētā veidā audzēt simtiem tonnu augstas kvalitātes produkta (in vitro) vai kompaktā augstceltnē iekārtot dārzus un laukus, kuru atdeve pie vienāda kvalitātes līmeņa jau tagadējā prototipa stadijā 40 līdz 100 reižu (!) pārsniedz tradicionālās lauksaimniecības atdevi, tad kopumā ir diezgan skaidrs, uz kuru pusi sāks plūst resursi, par spīti reakcionāru, tradicionāļu un ierindas psihu klaigām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?