Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-08-29 18:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:house md

no otras puses,
http://www.sciencebasedmedicine.org/igg-food-intolerance-tests-what-does-the-science-say/

(ok, mazo paneli uztaisījām, we'll see)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2014-08-30 16:33 (saite)
Par ' gluten sensitivity ir sviests' ... http://www.realclearscience.com/blog/2014/05/gluten_sensitivity_may_not_exist.html virsraksts skaļš, bet nu 'neēdu more studies, our precīzus studies are not as conclusive as we implied'. Attiecīgi hardcore science par stāvokļa korelācija ar citu stāvokli laikam jau nav, ja pirmā stāvokļa eksistence tiek apšaubīta. Why dont they so science faster.

Empīriski arī pirmā tipa diabētu ar 'bezglutēna pH balanss atjaunojošu diētu' izārstē un tad ķipa glutēns autoimūno diabētu izraisīja..(lai gan reāli - izvairoties no glutēna netīšām samazināja oh daudzumu diētā = samazināja insulīna devas, kas traktējas, kā izārstēts....)

Ēdiens ir sarežģīts un cilvēki, kas ir sevi kaut kādā mērā ierbežojuši uztura ziņā mēdz būt kaujinieciski noskaņoti par savas izvēles pareizumu. Un arī, ja nav ierbežojuši, tik vienkārši saskaras ar atšķirīgu :)

Bet nu veiksmi jums vainīgo faktoru atrašanā.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?