Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-08-27 10:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
http://blog.petflow.com/vegetable-regrow/?utm_content=bufferf6c88&utm_medium=Facebook&utm_source=sungazing&utm_campaign=PFPost

kaut kad jau piefiksēju, ka jebkāds bazilika atgriezums izdzen saknes un atražo sevi, ja turi to ūdenī. selerijas un burkāni gaida savu kārtu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mena
2014-08-27 12:34 (saite)
Baziliks arī mani visvairak ieinteresēja. Bet burkānu lakstus neesmu mēginājusi ēst. Tiešām ir labi?? (un tad atcerējos, ka mājās ir kaki, kas visas kastes izkasņa :()

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2014-08-27 12:37 (saite)
burkāni laksti it īpatnēji, bet esmu blenderējusi, griezusi salātos, likusi klāt zupām - ir ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2014-08-27 12:39 (saite)
bet baziliks, jā :) es kā reiz pirms kāda mēneša griezu saišķi, un tur bija lapiņa ar puķīti :) ēst neēdīsi, mest ārā roka necēlās - tā nu ieliku šņabja glāzītē uz palodzes. pēc kāda laika skatos - holī šit, dzen saknes! pārstādījām, tagad aug griezdamies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hessin
2014-08-31 18:41 (saite)
tikai tagad atvēru saiti -- wowowow, lai gan šo to biju novērojusi dzīvē (it sevišķi salātiem, kuriem dārzā visas lapas nolasu, bet saknes nerauju ārā), nebiju aizdomājusies, ka tas var aiziet tik tālu. Būs jāmēģina (nez, cik ražīgi būs ar ziemas iestāšanos).
Veikala baziliku podiņos es vienmēr pārstādīju lielākā podā, kur tas izpletās un tad kādus 3 mēnešus varēja mierīgi iztikt, bet tagad došos šņikāt nost dārza baziliku uzziedējušās galotnes.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?