Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-05-13 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kūl
zobi var iegūt sarkanīgi un brūnu nokrāsu. apstulbinošu, pat mistisku pārsteigumu šie slimnieki sagādā tiem ļaudīm, kam gadās ar šo cilvēku tērzēt ultravioletā apgaismojumā. šermuļus izraisa tas, ka slimnieka zobi sāk fluorescēt sarkanā krāsā, no viņa mūtes plūst asiņaina gaisma.

***

hroniskas aknu porfīrijas slimniekiem gaismā novietots urīns dažreiz kļūst tumši sarkans vai pat melns. (...) taču šo porfīrijai ļoti raksturīgo pazīmi var arī nepamanīt, jo mūsu dienās cilvēki reti mēdz vākt urīnu, lai gremdētos klusās pārdomās un daudzas stundas atvēlētu šā šķidruma krāsas pētīšanai.

***

jau otro mēnesi nespēju palasīt fikšenu, viss tāds pliekans liekas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2014-05-13 15:38 (saite)
imunitāte var būt traucēta arī tādēļ, ka antivielas ir obv un tiek ražotas aknās

stc par to Danilānu laba doma, jo viņš pat ja vairs nepraktizē tāpat LV gan jau šajā jomā visgudrākais, ir vērts varbūt vnk aiziet parunāties, pakonsultēties, ja pieņems

un to netradicionālo diagnostiku es biju domājusi, ja mediķi neko neatrod, sāk ārstēt kko mistisku, tikai purpina un kasa galvu. jo lielākā daļa to speciālistu un netradicionālo med. aiziet pēc tradic. (bet tu pirms konkrētā sspeciālista noskaidro), līdz ar to - citas idejas, cits skatījums. kuras protams, pēc tam vērts apspriest ar tradic. med. spec.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2014-05-13 15:39 (saite)
aha! nu mums līdz šim ir gadījušies ārsti, kas nenormālos rezultātus uzskata par normāliem, vai tādi, kas vietā un nevietā brēc - veģetatīvā distonija!!un... tu saprati :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?