Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-10-28 17:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ужасы нашего городка

"товарищи" произошло от товар+ищи, когда раньше грабили на дорогах, tā padzirdēju pie blakusgaldiņa pseidoitāļu restorānā, uz kuru biju aizvedusi sevi baroties, lai nevajadzētu satraukties par netīriem traukiem bezūdens apstākļos.
stokmana augšstāva ēstuvē, kur vēlāk biju ieskrējusi padzert tēju, pie blakusgaldiņa pendžas ar krāsotām šķipsnām slavināja lembergu, un tad vēl piedevām telpā parādījās mana bijusī fonētikas pasniedzēja. pamuku zem galda. tas nelīdzēja, jo pēc pusstundas uzskrēju viņai vēlreiz. viņa ne tikai mana atpazina, bet arī metās skalot smadzenes par to, ka neesmu aizgājusi uz maģistriem, ņerr.
atnācu mājās, uzzīmēju nemaksātājiem miroņgalvu un kaulus nr. 2 [pirmo variantu viņi jau noplēsuši]. mākslas akadēmijā man točna nevajag stāties. rīt, iespējams, nāksies ķerties klāt melnai maģijai kāpņu telpā. un vispār ir kāds labums no tās millenium sāgas, ir palikuši prātā daži paņēmieni, ko izmantot pret nepatīkamiem līdzcilvēkiem. parāds ir jāpiedzen līdz parītdienai, jo helovīnā man jābūt tīrai un baltai.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lenora
2011-10-28 19:37 (saite)
nu nez - laulātie draugi, čēesmit-gadīgi rūpjubērni, kas vēl dzīvo vecāku paspārnē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2011-10-28 20:08 (saite)
diviem nemaksātāju komplektiem ir pat mazi bērni, bet tā kā vieni bija tie, kuri izmeta viņu uz n stundām pagalmā, un paši aizpisa, tad diezin vai taktika nostrādās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2011-10-28 20:10 (saite)
vēl nemaksā pendžu pāris ar vislielākām pensijām mājā [pie 300 ls katram]. tas ir, viņi maksā katru otro mēnesi, jo viņiem tā labāk patīk :D

vēl ir vieni, kuri nemaksā, jo tikko kā nopirka jaunu mašīnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?