Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-10-18 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ikvienam ir skaidrs, ka 90% no visiem ofisa darbiem var mierīgi darīt attālināti [no mājām, meža vai pļaža]. ieguvumu ir miļons - nekādas ofisa īres, nekādu apsaimniekošanas maksājumu, nekādu transporta izdevumu [+nekādu sastrēgumu un evil izmešu atmosfērā], strauji paaugstinās darba produktivitāte [ja es šobrīd prokrastinēju, es gremdēju pati sevi, bet ofisā! o, par darbu ofisā es varētu uzrakstīt rokasgrāmatu "1001 veids, kā simulēt aktīvu darbu, izmantojot ofisa iespējas savām personīgajām vajadzībām". jo sevišķi tad, kad individuālo pienesumu izskaitļot ir grūtāk, bet projekta rāmji nav dzelžaini sekundēs mērami. atceros, bija pat izveidojusies telefoniskā intuīcija - spēja saklausīt knapi jūtamas izmaiņas signālos, kas liecina, ka trubu tūlīt kāds pacels, un nolikt to, pirms tas ir noticis].
ja kādam vajag kolēģus, lai iet ciemos. ja kādam vajag sanāksmes, lai rīko seminārus arkādija parkā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]prox
2011-10-18 16:44 (saite)
par pliku pabalstu maksāšanu jēdzīgāk tas ir (jo neatradina no darba un nepieradina pie domas, ka pienākas tāpat vien). taču būtībā tas ir ļaunums, no ne tikai nerada neko vajadzīgu, bet nevajadzīgi patērē resursus (braukšana uz darbu, dir$ā aizlaistais materiāls utt.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2011-10-18 16:45 (saite)
Un ja ir jāizvēlas starp diviem Tevis paša uzskaitītajiem ļaunumiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]prox
2011-10-19 11:25 (saite)
kā vēstot sens ebreju sakāmvārds - ja jāizvēlas starp diviem, tad izvēlies trešo. Tāds arī ir mans dzīves moto. ;)
ja nopietni - protams, ka viss ir atkarīgs no apstākļiem, bet principā sociāli labāk (līdz ar to arī šo variantu es atbalstu) ir maksāt naudu nevis tāpat vien, bet pret darbu, pat ja tas nav īpaši vajadzīgs. tiesa, šis darbs nedrīkst būt acīmredzami bezjēdīgs vai, nedodies, kaut kādā veidā kaitīgs; tādā gadījumā tad jau labāk pabalsts.
Protams, ir izņēmumi - personas kas nav spejīgas strādāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?