Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-06-25 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cibas kulināro noskaņu ietvaros:

bet es šobrīd sienu jāņu gvakamoli [avokado brieda veselu nedēļu, un es aizmirsu, kā tos varēja sabriedināt ātrāk]. mēreni viltoto gvakamoli, jo grāvis pilns ar fizāļiem, mangustāniem un čivauvām, taču tajā neatradās neviens sarkans sīpols.

piedevām - man pirmo reizi mūžā ir priekšauts.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2011-06-25 18:01 (saite)
sabriedināt - ieliekot papīra maisiņā.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?