chau_policija ([info]chau_policija) rakstīja,
@ 2022-04-07 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Lācis ir random cibiņš, ar kuru nefolks tikai PĀRIS REIZES apmainījies ar komentāriem"
Aptuveni tāda paša satura teikums bija arī LĀČA IESNIEGUMĀ, kuru policija man laipni parādīja, bet neļāva nofotografēt. Coincidencia? No lo creo.

Zem katra no šiem ir pavediens ar vidēji 3-5 komentāriem. Kopā tie ir mērāmi simtos. Ergo -> Lācis vienmeer_melo





Egijs raksta, ka Lācis aizstāvot meitenes. Kā tas, interesanti, izpaužas? Rekur pats taktiski perina, kā efektīvāk piepisties "liljabrik", un speciāli ļāvās LCT Baudas provokācijai, iespējodams visus tos Egija "kreatīvu" skrīnšrotus, jebšu tika brīdināts, ka katram viņa nevēlamajam komentāram tāds sekos. Tās nav meitenes, ko viņš aizstāv, bet viņa slimie priekšstati par patriarhiju. Tas ir daudz reižu sliktāk par menspleiningu. Čau, menti, ja kas!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesas_diena
2022-04-07 23:12 (saite)
Skrīnšots jau tieši apstiprina to, ko citi te apgalvo, bet tu psihotiski noliedz - pirms tu Lāci sāki pagājušā gada vasarā un īpaši rudenī vajāt, jūs bijāt tikai pāris reizes casually apmainījušies ar komentiem cibā. Kas tad nu? Jūs ar Lāci 2016. gadā sarakstījāties par random neko, un nu Jānis Balodis ir pieteicis krusta karu? Tavai rīcībai vispār ir kāds pamatojums, vai vienkārši vēlies ātri nonākt cietumā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chau_policija
2022-04-07 23:42 (saite)
Tavi pirkstiņi krakšķēs zem maniem INVADER, apsolu, Lāci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-04-07 23:47 (saite)
Jo? Jo tā ir tava kārtējā bipolāro traucējumu uzmācīgā iedoma tāpat kā uzbrukumi khosmos, kokezim, zazim, hederai, tethys utt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skujuruncis
2022-04-08 00:01 (saite)
Nē, jo es apņēmos to izdarīt, ja tu šeit ierakstīsi konkrētus vārdus un tu izdarīji precīzi to, pat neapzinoties, ka tā ir prelūdija tam libretam, kurā rakstīts, ka drīz tev būs kādu laiciņu jāpastaigā ar ieģipsētām rokām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesas_diena
2022-04-08 00:13 (saite)
Kā tev vairākas reizes norādīts, Lācis nav rakstījis nekādus konkrētus vārdus un šī sava sāpe ir jāadresē blutarsch utml kontu autoram. Tā ka savus psihotisko murgu iemeslus vardarbībai un draudiem vari stāstīt savam ārstam un policistam. Viņi pret šādu Minhauzenu būs saprotošāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?