dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2008-02-26 17:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:slapjš
Mūzika:Pink Martini- Je ne veux pas travailler

tā peļķe ir dziļa jeb kā dzīvot smalki
neviens to,protams, nenojauš, bet man jau kopš bērnības ļoti patīk lēkāt pa peļķēm un nav nekādu iebildumu pamatīgi nošmulēties. manuprāt, tas ir brīnišķīgs process, kura laikā cilvēks var sajusties patiesi brīvs, dzīvs un laimīgs ( vienīgi man nepatīk ilgi staigāt apkārt šmulīgai, to gan ne, tad vajag ātri pēc tam nomazgāties)
lūk es tātad šodien guļu peļķē un plunčājos.(nu labi, labi, nemānīšos- vannā:) redziet es pat nemāku melot..
guļu vannā, nu nejau guļu bet guļu, t.i. atrodos horizontālā stāvoklī (un nevis stāvoklī es esmu, bet stāvoklī es atrodos)
tātad esmu vannā,plunčājos un uzsūcu sevī Stendera kunga novārītas eļļiņas, ko viņš nezkādā veidā sadabūjis iekšā smaržīgās bumbiņās, ko man 2 reizes gadā kāds uzdāvina uz svētkiem. pirkstiņi jau ir kļuvuši krunkaini un tā jauki un tā tālāk, kad neznokurienes uzrodas mamma un klaigā pa visu māju un prasa vai es negribu ceptus kartupeļus. es viņai atbildu, ka nē, ES TAGAD GRIBU GLĀZI VĪNA!! viņa ,protams,stāsta,ka neesot tāda un lai es uzmanos,ka tik nekļūstu par alkoholiķi, tēva gēni untamlīdzīgasmuļķības.. tā. a vēlāk viņa man stāsta, ka esot tikai Napoleons,kas tiek taupīts īpašiem svētku gadījumiem. Napoleons!? es prasu, Ko tu gribi iesākt ar beigtu karavadoni?! vienīgais iedomājos, ja viņš ir paslēpts skapī, kā parasti mamma izrīkojas ar visu slēpjamo, tad no viņa skeleta sanāk baigi labais pakaramais!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

offt.
[info]neraate
2008-02-26 18:26 (saite)
atradu dzēšgumiju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: offt.
[info]c3po
2008-02-26 19:30 (saite)
ā, KUR!? gultā vai zemgultē? vai aizskapijā!? ak kunks, es tak pārspēju pat tavu žuļiku!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: offt.
[info]c3po
2008-02-27 02:36 (saite)
tas gan nav tik ģeniāli, kā toreiz kad es aizmirsu pie su savu krūšturi un tieši viņas brālis,protams, bija tas,kurš viņu atrada;DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sin
2008-02-26 23:19 (saite)
dievs esi svètìgs, izdari tà lai ledusskapì vienmèr bùtu neiztukšota pudele šampanieša un ruma..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]c3po
2008-02-26 23:37 (saite)
bet man lūdzu, Dievs, uzdāvini vīna plauktiņu, kur būtu tas melleņu vīns par kuru es visu laiku dzirdu, cik viņš garšīgs, bet nekad neesmu nobaudījusi, un kādus pāris Martini un ņammīgo vīnu Zilā Mūķene (Blue Nun) smukajā zilajā pudelē,kura pēc iztukšošanas jālieto kā vāze saulespuķēm!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2008-02-27 10:59 (saite)
Dievs, esi žēlīgs, satriec pīšļos to sātana dziru Blue Nun, lai viņa nekad vairs neceltu savu indi un žulti spļaujošo galvu! Blue Nun!!! Dievs, esi mums žēlīgs!
Honestly, you being a French wannabe and everything, I was under the impression you would know these things better.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]c3po
2008-02-27 13:04 (saite)
Nu vai zini! Es tūliņ ņemšu un apbižošos! Un nopietni apsvēršu iespēju sākt zvanīties Tavai kundzei,lai sūdzētos par Taviem naidīgajiem tekstiem manā žurnālī! Nu ko tad tā mūķene Tev tagad ir nodarījusi!? Kāda ir viņas sazvērestības teorija? I know nothing about her, i just once tasted and liked her very much, haa! Un kāds viņai vispār sakars ar frančiem? Es nav nekāds French wannabe, es takš to kursu pametu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2008-02-27 17:52 (saite)
Ui, neņem ļaunā, tā jau ir, vai nav vienalga, no kā nelabi paliek. Vnk es biju zem impresijas, ka visi, kas kaut kad mācījušies frančos, ir milzu vīna snobi — vīnu ražo tikai Francijā un pilda privātos šatō un tādā garā, un tas, ko taisa citur (īpaši jau Vācijā), vispār nav pelnījis saukties par vīnu. Un mazdrusciņ snobisma esmu piesavinājies arī pats (kas ir dīvaini, jo man vīns nekādu milzu prieku nesniedz.) Bet, protams, dēmokrātisku attieksmi pret dzīvi vispār un dzērieniem jo īpaši es visādi atbalstu.
Starp citu, vai tad tā pudele nav stipri par mazu saulespuķei?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2008-02-27 22:13 (saite)
nu gan tu mazlietinj noshauj garaam. ir taads labs skaabviins tetrapakaa ar viinogaam virsuu, turklaat chiiles, argentiinas un bulgaarijas viini ir tikpat labi
cik man zinaams, netiek smaadeets arii kirshu/upenju Ti Amo un dazhi saldaaki kagori (;

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]c3po
2008-02-28 11:50 (saite)
Nē, viss ir forši. Vienreiz pamēģinājām, derēja lieliski! Varbūt bija maza saulespuķīte.
Es dzeru visu, kas ir garšīgs, vienalga no kuras zemes nācis. Man garšo arī Veselības Dzēriens:]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?