humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2010-10-06 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesen vervelēju par to, ka sievietes sagudro sazin ko no nekā. tad nu atvērtais jautājums - vai vienmēr vīrieša aicinājumu uz kino var uztvert kā randiņu?

kur mēs velkam robežu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esstere
2010-10-06 17:28 (saite)
manuprāt,tā viss nav,jo arī vīrieši sievietes reizēm uztver kā draugus, kā labu kompāniju BEZ romantiskām saistībām.
robeža... nu,to,manuprāt,var just.cik uzmanīgs vai cik "čomisks" viņš pret šo meiteni ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]medusa
2010-10-06 19:45 (saite)
Man tad ir jautājums - kas īsti ir randiņš?
Tikšanās ar romantisku noskaņu?
Tikšanās, kad viena vai abas personas otrā ir ieinteresēta kā pretējā dzimumā, nevis interesantā sarunu biedrā vai labā draugā?

Man vienkārši šķiet, ka man tādi īsti randiņi nekad nav bijuši. Varbūt tāpēc, ka par svarīgu attiecību pamatakmeni vienmēr esmu uzskatījusi draudzību. Un ar draugu jau īsti uz randiņiem neiet, ar draugu iet vienkārši satikties. Un tas mirklis, kad viens otrā ieskatās, pienāk nemanot. Pēc tam mainās tikai tas, ka jūs arī kopā guļat, staigājat sadevušies rociņās un kaldiniet kopīgus nākotnes plānus. Arī šādas tikšanās laikam vairs nav īsti randiņi :)

Bet vīrietis kā traks var mani aicināt uz kino, es neko TĀDU nepadomāšu, kamēr šams nelīdīs bučoties, nesāks grābstīties, vai nenokomplimentēs tā, ka aiz mulsuma jāģībst nost. Un arī pēc tam viņam būs skaidriem vārdiem jāpasaka, ka es viņam patīku - un kā meitene, nevis draugs :D

(Atbildēt uz šo)


[info]uzpurne
2011-06-21 19:39 (saite)
Nevar.

Robežu velkam tikšanās laikā, vērojot viņa uzvedību, nenākam ar ekspektācijām, tad vai nu saņemam patīkamu pārsteigumu vai nesaņemam vilšanos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?