humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2010-09-25 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:attiecības, vīrieši

Vīrieši neguļ
Es apsveru izvirzīt teoriju, ka vīrieši neguļ, vismaz,kad mēs neesam blakus, vai arī viņi izliekas guļam,kad esam ar viņiem... Teoriju izvirzu balstoties uz savu attiecību pieredzi. Viņiem (nu maniem ex un esošajiem) ir viena kopīga iezīme, viņi mani pamodināja/a! Ir vakara jaukuļu kategorija, kas sastāda mazāko daļu no visiem. Tie ir lāčuku tipa vīrieši,kam patīk novēlēt ar labu nakti vai tādi, kas sirgst ar tēvišķo sindormu un viņi pret tevi izturas kā mazulīti,kas jānoliek gulēt. Šādas mīļas sms ar "zaķīt, bumbulīt, lāčukiņ, saulīt saldus sapnīšus, sapņo par mani saldi, saldi" pienāk tieši tajā mirklī, kad tu laidies miegā. Protams, ka rozā briļļu brīžos tas liekas mega jauki, bet vēlāk jau sāk likties, ka tas pasākums ir gatavs šablons.

Tad ir rīta cīruļu kategorija! Pirmais, ko darīt kā pamostas ir piezanīt/nosūtīt sms! Uh, kā man veicas, ja tas notiek, kad jau esmu uz strīpas, bet c'mon, ja zaķīts ir rīta sportists, tad 6 no rīta ir nu dien neforši, jo īpaši 6dienā!

Briesmoņu briesmoņi ir nakts pūces! Nu viņi ir vainu sadomājušies par pasaules lielajām būšanām, iztusējušies uz vella paraušanu un reibumā atraduši opciju zvanīt telefonā vai viņu labākais draugs ir noilgojies pēc tevis. Nu kurš 3 naktī zvana ? Darba dienā?!!!???

Vīrieši neguļ.

vai arī esmu konstantā lāča ziemas miega stadijā?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aphoni
2010-09-25 11:00 (saite)
Visi Tevis minētie arī man ir gadījušies. Neviens nav bijis 100% sakritībā ar mani- kopā aizmigt vai kopā pamosties. Viens to dara mega ātri, otrs ultra lēni un ilgi!!

(Atbildēt uz šo)


[info]redrum
2010-09-25 13:32 (saite)
problēmas divas - tas, ka tev tas tik ļoti svarīgi un otrs - noteikti nepietiek laika pieskaņoties otram, kad jau citu atrodi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2010-09-26 16:13 (saite)
Problēmu nav! Es konstatēju faktu, ko sapratu saņemot rīta sms.

Un es neesmu teikusi,ka es necenšos pieskaņoties, cenšos un kā vēl, uz zvaniem vienmēr esmu atbildējusi un tāpat uz sms un nekad to neesmu otram pārmetusi, jo tas nu ir veids kā otrs izrāda jūtas. Tas,ka mans miegs tiek iztraucēts ir mana problēma. Vienīgais no tava komentāra, hmz, kādēļ man būtu jāpielāgojas, ja var atrast kompromisu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crash_and_burn
2010-12-08 20:00 (saite)
Guļ, guļ. Tā ikvakara/ikrīta īsziņa vairāk izklausās pēc - re, re, es par tevi iedomājos (atcerējos).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?