brookings - [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 9th, 2021|10:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paldies H.Džūdasa mārketinga darbam, varam laist ēterā informāciju, ka valdība izvēlējās šodien vieglāko no diviem ekspertu piedāvātājiem rīcības variantiem. Tauta jutīsies atvieglota, ka pilnīgs lokdauns pagaidam nebūs (tikai daži papildu ierobežojumi).

Kaut arī situācija kļūst labāka, mums tagad draud jaunas mutācijas. Neizglītoti sazverstības teoriju piekritēji jau bija šo prognozējuši, bet viņi ir amatieri duraki un nepieder intelektuālai elitei. Viņi laikam domā (ar nepatīkamo pašapmierinātību), ka ir kāda saistība ar šo jaunu paradību un Kariņa apgalvojums 17/11/2020 sapulcē, ka " ja kāds piereģistrē decembrī vai janvārī kādu zāli, mēs labi, ja 2021. gada otrā pusē vai pat beigās būtu spējīgi vakcinēt cilvēkus. Kas nozīmē, ka mums tajā Covid domāšanā ir jāstiepj gads faktiski, kamēr varētu vakcinēt."

God knows what those cretins can see there. Laikām domā, ka šie lēmumi ir veids radīt maigo cietumu, no kurienes varēsim atbrīvoties tikai ar Big Pharmas palīdzību. 

Lai viņi iet dirst ar saviem kretinējošiem jautājumiem par to, kad šis viss beigsies. Viņi nav eksperti. Viņi ir tādi Gobzema piekritēji vai tās Memory Ūdens īpašnieka sekotāji: prosta duraki.

Mums ir un būs jaunas mutācijas, un  dēļ šī iemesla mums vajag sekot tam, ko eksperti saka, pat, ja tas nozīmē ierobežojumus uz n laiku. Skaidrs. Ja būtu inteliģents arguments pret to, gan jau mēs tos būtu lasījuši Satori, Rīgas Laiks, Telos utt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:March 10th, 2021 - 08:31 am
(Link)
Da nu! Neredzu pretrunu.
Pa mutācijam varēja prognozēt jebkurš - sazvērestību piekritēji savas reliģijas ietvaros. Biologi/virusologi/epidemiologi balstoties uz zināšanām un prognozēm. (Moreover - šis nav pēdējai vīruss un nav pēdējā pandēmija. Pie tik blīvas planētas pārapdzīvotības tā ir jaunā realitāte)

Sveicieni S.dzimšanas dienā!
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 10th, 2021 - 10:15 am
(Link)
Paldies par S - liela skaista gudra meitene - dievs zin kā :)

I am happy all the scientists have been able to predict the new mutations, and I fully understand that we will need to continue living under rolling restrictions (piedod ka rakstu angliski - ļoti aizņemts šodien) and maybe lockdowns for as long there are no more vuruses (or something). Personally, I have work, so I really don't give a shit. Sometimes I look at my kids, and when they are down about it, I feel a sadness, but - fuck it. It is what it is.

I look forward to receiving more instructions on how to live from the experts. I am 100% sure there is no funny business going on, and those that do are probably paranoid with no science background. The collapse of lage parts of the private sector is irrelevant to me as a lot of those jobs were, frankly, stupid and unnecessary - as are the people who do - or did them.

I also have no problem with the idea of having newly invented vaccines injected into me in order to get a passport and be able to fully engage with society. Natural immunity is just for whackos and homeopaths and idiots like that who prey on ignorance and have no knowledge of the human body. Mask up! Disinfect and stay inside! That is the only medical advice I am listening to.

As for the 'massive debt'... well that is the sort of thing economists worry about, and we all know how boring they are!
From:[info]formica
Date:March 10th, 2021 - 09:41 am

Astraphobia

(Link)
-the average American (any age) is more likely to die of a lightning strike (1 in 180k) compared to an under 18 yr old dying of COVID-19 (1 in 250k)

https://www.thinkspot.com/discourse/2706/forum/ipswitch/covid-19-recovery-rates/2?back_discover_discussion_forum=true
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:March 10th, 2021 - 10:12 am
(Link)
"Kā uztaisīt pizģecu uz līdzenas vietas", Džūdass, H., kopotie raksti.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:March 10th, 2021 - 11:06 am
(Link)
Kas ir tas Džūdass?
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:March 10th, 2021 - 06:08 pm
(Link)
ievērojams (īpaši čehijā) LV kultūras darbinieks!
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:March 11th, 2021 - 10:20 am
(Link)
Aha, un es savukārt esmu inspektora Capa brālis.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 11th, 2021 - 09:26 am
(Link)
Turpinam appist sistēmu īpaši neņemot vērā televizorā redzamo lielāko kretīnu žēlīgos mēģinājumus nobiedēt. Čakarīgi, bet dzīvot var, braukt protestēt uz Rīgu galīgi negribās.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:March 11th, 2021 - 10:21 am
(Link)
Sistēmu?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 11th, 2021 - 10:23 am
(Link)
Salīdzinot ar zviedruzemi, jā bardakainu sistēmiņu, bet pati sevi arī mūsu sistēmiņa neappisīs, tad nu jā, turpinam appist sistēmu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 11th, 2021 - 09:18 pm
(Link)
Zviedru sistēma ir sapistāka par sapistu. Ja domā tīri kovidiotismu, tad viņus tas mazāk skāris tādā pašā veidā kā stāvošu pulksteni neskar viņa stāvēšana divas reizes diennaktī.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 11th, 2021 - 09:45 pm
(Link)
Varam uzrīkot zviedriem kursus, pa dārgu naud.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:March 12th, 2021 - 10:23 am
(Link)
Uz priekšu - no vārdiem pie darbiem!
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 12th, 2021 - 02:03 pm
(Link)
Vai vikingu pēctečiem ir interese?
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:March 11th, 2021 - 11:08 am
(Link)
Kaut kāds protests ir planots?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 11th, 2021 - 11:47 am
(Link)
Nē, nekas tāds, ko es zinātu.