Christ ([info]brood) rakstīja,
@ 2017-11-17 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kevins Speisijs esot kādu seksuāli apvainojis, tb vienkāršā valodā runājot - uzmācies un tas kāds tagad par to sūdzās un kaunina Speisiju medijos. Esot uzmācies 14 gadīgam zēnam. Nu, jā, ir nepatīkami, ka uzmācās veci onkuļi, bet uzmākšanās ir absolūta vaniļa salīdzinājumā ar reālu vardarbību, kuru ļoti šaubos kāds no šiem sūdzmaņiem ir piedzīvojis. Kāda ir šo cilvēku motivācija iet un publiski apsūdzēt nosacīto kevinu speisiju - jebkuru citu celebrity - tikai par to, ka tas mazliet ar tevi ir pakoķetējis, nesaprotu. Ir taču tādi zemcilvēki, kas visu savu eksistences paradigmu būvē uz šo lēto spekulāciju, vai, man uzmācās, ak, es upuris, netaisnīgā pasaule. Cilvēkam viekārši nav nekā cita ar ko pašapliecināties. Un parasti izskatās, ka šie pseidoupuri patiesībā lepojās, redziet, man uzmācās pats Kevins Speisijs! Būšu slavens uz 5 sekundēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-11-17 22:25 (saite)
Papildus sacītajam, tas ir jauns biznesa paveids. Diezgan labi saskanīgs ar pašreizējo masmēdiju trendiem kā ''Tramps kaut kad kaut kādā maļčišņikā zem slēptas kameras kaut ko pateica par vāverēm, kuras varētu sagrābt''. Trending#

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brood
2017-11-17 22:46 (saite)
Tas ir visparastākais PR, abas puses ( gan `varmāka`, gan `upuris`) ķer kaifu no ekshibicionisma un masu medijus izmanto par platformu, kur gozēties. Un parastie mirstīgie tad tam visam seko līdzi un iejūtās tās vai citas puses lomā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mansgan
2017-11-17 22:53 (saite)
tolaik 26 gadus vecais Speisijs

jā, tie onkuļi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brood
2017-11-17 22:57 (saite)
Es tās ziņas lasu pa diognāli. Kāda starpība cik vecs pats un cik vecs notikums, princips nemainās. Pūst no mušas ziloni, lai plebejiem ir par ko brīnīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mansgan
2017-11-17 23:20 (saite)
kaut vai diongāli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?