Rajona Edo Suši blaknes ir milzīgs daudzums salvešu un milzīgs daudzums marinēta ingvera. Abi paliek pāri, kad suši apēsts.
Ko dara ar salvetēm, zinu, bet ko iesākt ar veselu burciņu laba ingvera?
(Mana iekšējā vecmāmiņa čukst - nu nemetīs taču ārā ēdienu).
Konkrēti mana vecmāmiņa tiešām nemeta ārā (karš, pēckarš), viņai no visa sanāca ēdams ēdiens. Ja ne citādi, tad vismaz mērce. Domāju, ko viņa būtu pasākusi ar ingveru.
Ko dara ar salvetēm, zinu, bet ko iesākt ar veselu burciņu laba ingvera?
(Mana iekšējā vecmāmiņa čukst - nu nemetīs taču ārā ēdienu).
Konkrēti mana vecmāmiņa tiešām nemeta ārā (karš, pēckarš), viņai no visa sanāca ēdams ēdiens. Ja ne citādi, tad vismaz mērce. Domāju, ko viņa būtu pasākusi ar ingveru.
bet vislabāk - atrast kādu, kam garšo. Vai ielikt burciņā un nolikt pie misenes bomžiem - lai viņiem ar kāda eksotika tiek.
Bet vispār man garšo ar mīksti vārītu oliņu.