Lai man piedod visas mājsaimnieču dievības un sv. Nikolajs! Es izvārīju dzelteno ērkšķogu ieārījumy ar visiem ziedņiem un astītēm, dažos novados sauktiem par čužām.
Atčužot četrus kg ērkšķogu? Em, varbūt citreiz. Man ir visi karpālie un kubitālie kanāli, un ir maiga nakts, galugalā.
Ja ar šito vajdzētu cienāt Gordonu Remziju vai to otru, kā viņu? Ē, Džeimijs Olivers, es teiktu, ka tā ir vecvecmāmiņas recepte. Ievārījums ar Čužām. Contains Real Natural Chuzha!
Upd. Pie tam čužas bagātina ievārījumu ar šķiedrvielām, Gordonam un Džeimijam labāk izies vēders!
Atčužot četrus kg ērkšķogu? Em, varbūt citreiz. Man ir visi karpālie un kubitālie kanāli, un ir maiga nakts, galugalā.
Ja ar šito vajdzētu cienāt Gordonu Remziju vai to otru, kā viņu? Ē, Džeimijs Olivers, es teiktu, ka tā ir vecvecmāmiņas recepte. Ievārījums ar Čužām. Contains Real Natural Chuzha!
Upd. Pie tam čužas bagātina ievārījumu ar šķiedrvielām, Gordonam un Džeimijam labāk izies vēders!
Bet tādām tad var likt vēl ko klāt- tur ķiršu lapas , vai aprikozes utt, vai apelsīnu sukādes
Vārdu sakot, turpmāk vārīšu tikai ar visām čužām!