Jūtu mulsumā izvārīju katlu ar turku zirņiem.
Un ko tikai man tagad ar viņiem darīt? Katls tomēr.
Kāds ir gatavojis tos krāsnī apceptos ar garšvielām, ko ēd pie televīzoriem?
Un ko tikai man tagad ar viņiem darīt? Katls tomēr.
Kāds ir gatavojis tos krāsnī apceptos ar garšvielām, ko ēd pie televīzoriem?
Paldies, šito izveikšu šodien pat.
https://smittenkitchen.com/2015/03/bake
vēl ļoti garšīgs (un ātrs!!!) ēdiens ir turku zirņi ar spinātiem - katlā iemet turku zirņus, spinātus (vēlams daudz) un bundžu kokosriekstu piena vai paciņu saldā krējuma. uzvāra un pasniedz ar rīsiem vai ko citu vai ēd vienkārši tāpat.
Bet šos mēs jau apēdām, galvenokārt Jaunkundze, vienkārši ar smalcinātien tomātiem, kurkumu un ingveru. :)