Jaunkundzei, kura neko nedrīkst ēst, sacepām zirņu miltu un ietinām iekšā šķiņķi un gurķus.
Ļoti garšīgi! Paldies visiem par ieteikumiem un receptēm! Tas tiešām palīdz, ņemot vērā, ka man ir vāja pieredze ar alternatīvām pārtikām. Sūtiet vēl! :)
Upd.Jī hā! Atradām zirņu miltu krekeru recepti pinterestā.
100 g zirņu miltu, 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējkarote cepamais pulvris, tējkarote kokosa eļļas, sezama sēklas, (bet tas ir nieks, pamēģiniet ar ķimenēm!), 40 ml. Visu samīca, izrullē starp diviem cepampapīriem, sagriež ar picas rulli un cep ar visu papīru krāsnī.
Ļoti garšīgi! Paldies visiem par ieteikumiem un receptēm! Tas tiešām palīdz, ņemot vērā, ka man ir vāja pieredze ar alternatīvām pārtikām. Sūtiet vēl! :)
Upd.Jī hā! Atradām zirņu miltu krekeru recepti pinterestā.
100 g zirņu miltu, 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējkarote cepamais pulvris, tējkarote kokosa eļļas, sezama sēklas, (bet tas ir nieks, pamēģiniet ar ķimenēm!), 40 ml. Visu samīca, izrullē starp diviem cepampapīriem, sagriež ar picas rulli un cep ar visu papīru krāsnī.
Ignorē poētisko ievadu, recepte ir laba. Arī visādi kaprīzi ēdāji priecājas un štopē iekšā.
Te vēl 25 zirņu miltu receptes. Diemžēl brandotas kā glutenfree, kas kā saprotu, nav jūsu alergēns, bet varbūt kaut kas noder.
http://glutenfreedaddy.com/gluten-f
Tādām svētsvinīgām reizēm. Labākā par parasto miltu. Vēl novzirņu miltiem sanāk ļoti labi brauniji.