Jaunkundzei, kura neko nedrīkst ēst, sacepām zirņu miltu un ietinām iekšā šķiņķi un gurķus.
Ļoti garšīgi! Paldies visiem par ieteikumiem un receptēm! Tas tiešām palīdz, ņemot vērā, ka man ir vāja pieredze ar alternatīvām pārtikām. Sūtiet vēl! :)
Upd.Jī hā! Atradām zirņu miltu krekeru recepti pinterestā.
100 g zirņu miltu, 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējkarote cepamais pulvris, tējkarote kokosa eļļas, sezama sēklas, (bet tas ir nieks, pamēģiniet ar ķimenēm!), 40 ml. Visu samīca, izrullē starp diviem cepampapīriem, sagriež ar picas rulli un cep ar visu papīru krāsnī.
Ļoti garšīgi! Paldies visiem par ieteikumiem un receptēm! Tas tiešām palīdz, ņemot vērā, ka man ir vāja pieredze ar alternatīvām pārtikām. Sūtiet vēl! :)
Upd.Jī hā! Atradām zirņu miltu krekeru recepti pinterestā.
100 g zirņu miltu, 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējkarote cepamais pulvris, tējkarote kokosa eļļas, sezama sēklas, (bet tas ir nieks, pamēģiniet ar ķimenēm!), 40 ml. Visu samīca, izrullē starp diviem cepampapīriem, sagriež ar picas rulli un cep ar visu papīru krāsnī.
Tādām svētsvinīgām reizēm. Labākā par parasto miltu. Vēl novzirņu miltiem sanāk ļoti labi brauniji.