Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jaunkundzei, kura neko nedrīkst ēst, sacepām zirņu miltu un ietinām iekšā šķiņķi un gurķus.
Ļoti garšīgi! Paldies visiem par ieteikumiem un receptēm! Tas tiešām palīdz, ņemot vērā, ka man ir vāja pieredze ar alternatīvām pārtikām. Sūtiet vēl! :)
Upd.Jī hā! Atradām zirņu miltu krekeru recepti pinterestā.
100 g zirņu miltu, 1/2 tējk. sāls, 1/2 tējkarote cepamais pulvris, tējkarote kokosa eļļas, sezama sēklas, (bet tas ir nieks, pamēģiniet ar ķimenēm!), 40 ml. Visu samīca, izrullē starp diviem cepampapīriem, sagriež ar picas rulli un cep ar visu papīru krāsnī.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba