Jz. de iedvesmota, pasūtīju internetā Yotam Ottolenghi grāmatu Jerusalem. Tā, iespējams, ir skaistākā pavārgrāmata, kādu esmu redzējusi, ar brīnišķām tirgu un ēstuvju bildēm, un vienkāršiem, bet spilgtiem ēdieniem. Kopā ar grāmatu biju pasūtījusi arī dažas garšvielas, kuras Latvijā nav pieejamas, un tas, savukārt, bija labs iemesls šovakar pārkārtot garšvielu un beramo produktu plauktus. Jēzus, cik daudz burku es izpurināju podā! Tās pārtikas kodes tiek iekšā visur. Varbūt kāds zina tādu burku veidu, kuros kodes nespēj ielīst? :
Comments
šis ieraksts radīja līdz sāpēm stipras ilgas pēc Jeruzalemes. kopā ar Lolitas ziedošo mandeļu bildēm
(Reply to this) (Thread)
mani Jeruzāleme "iedvesmo", elektriski enerģētiskā līmenī, kur sajaucas poētiskas, garīgas un jutekliskas ilgas, nav tā bijis nevienā citā pilsētā.
parasti tajās stiklenēs ar gumijriņķi un pievilkšanu neiemetas.
ja nu vienīgi jau kopā ar pašu paiku ir veikalā nopirktas.
ja nu vienīgi jau kopā ar pašu paiku ir veikalā nopirktas.
(Reply to this) (Thread)
nu, man arī tajās. un es var;etu domāt, ka kādās grūbās vai Latvijā pakotos rīsos ir kodes, bet no Vācijās sūtītā Quinoa?
why not? pa ceļam kaut vai, labākajā gadījumā.
bet tur bija fiška, ka jebkurā gadījumā tiem produkti, kurus varēja pirms glabāšanas izskalot/izkarsēt, tad arī ja to dara, tad nevajadzētu gan būt.
bet tur bija fiška, ka jebkurā gadījumā tiem produkti, kurus varēja pirms glabāšanas izskalot/izkarsēt, tad arī ja to dara, tad nevajadzētu gan būt.
(Reply to this) (Parent)
:)
tikai: grāmatiņai ir divi autori, jotams otolengi un sāmī tamīmī. (ebrejs un arābs. nezinu, cik tas ir svarīgi, bet, man liekas, ir.)
tikai: grāmatiņai ir divi autori, jotams otolengi un sāmī tamīmī. (ebrejs un arābs. nezinu, cik tas ir svarīgi, bet, man liekas, ir.)
(Reply to this) (Thread)