Sagriežu visādus dārzeņus pēc patikas. Pēdējo reizi bija lapu salāti, tomāts, gurķis, paprika, drusku sīpols, rīvēts burkāns, tad pielieku lēcas, drusku citrona sulu, piparus, sāli, eļļu un pa virsu vēl vārītu olu, ja gribas. Ļoti garšīgi. Var drusku pa virsu parmezānu, ja prasās.
Divas bundžas vārītu lēcu (vai 300g un izvāri), 200g sarkanās bietes (vārītas, vai izvāri), sagriez bietes gabaliņos, uz cepešu pannas, samaisi ar olīveļļu un balsamic vinegar, sinepes, thyme, sāls un uz 30min cepeškrāsnī. Tad salātbļodā to visu samet kopā, samaisa un tad omnomnom
(bez virsraksta)
from: barbala
date: Apr. 19., 2023 - 08:31 pm
Link
Atbildēt
(bez virsraksta)
from: ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:18 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:19 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:21 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:22 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:23 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:25 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: neraate
date: Apr. 19., 2023 - 09:27 pm
Link
Kā tu taisi lēcu salātus?
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:42 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: zazis
date: Apr. 19., 2023 - 10:12 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 10:22 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: alcoholic
date: Apr. 28., 2023 - 08:45 am
Link
Atbildēt