(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Apr. 19., 2023 | 12:26 pm

Esmu atklājusi lēcu burvību. Ne vien lēti, bet arī garšīgi. Zupās feini un vēl krutāk krāsainu salātu bļodās.
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {12}

barbala

(bez virsraksta)

from: [info]barbala
date: Apr. 19., 2023 - 08:31 pm
Link

Lēcas ir mans superfūds.

Atbildēt


ezss

(bez virsraksta)

from: [info]ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:18 pm
Link

Sautējumā uz pannas ar dažādiem dārzeņiem ar vai bez gaļas

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:19 pm
Link

Ūuuu, jāpamēģina!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ezss

(bez virsraksta)

from: [info]ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:21 pm
Link

rēķinies, ka pailgi, bet tā man patīk. Tad var šaut asumiņus klāt

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:22 pm
Link

Tu liec pa taisno uz pannas, nenovārot pirms tam?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ezss

(bez virsraksta)

from: [info]ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:23 pm
Link

Jā, ar slapjumu klāt, kādas 40 min, ja atmina neviļ, darbojas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:25 pm
Link

Cool!

Atbildēt | Iepriekšējais


porcelāna lellīte

(bez virsraksta)

from: [info]neraate
date: Apr. 19., 2023 - 09:27 pm
Link

Oranžo lēcu-burkānu biezzupa un ķirbju biezzupā lēcas ir ņamma.

Kā tu taisi lēcu salātus?

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:42 pm
Link

Sagriežu visādus dārzeņus pēc patikas. Pēdējo reizi bija lapu salāti, tomāts, gurķis, paprika, drusku sīpols, rīvēts burkāns, tad pielieku lēcas, drusku citrona sulu, piparus, sāli, eļļu un pa virsu vēl vārītu olu, ja gribas. Ļoti garšīgi. Var drusku pa virsu parmezānu, ja prasās.

Atbildēt | Iepriekšējais


zazis

(bez virsraksta)

from: [info]zazis
date: Apr. 19., 2023 - 10:12 pm
Link

vēl aŕī ļoti vērtīgi uzturvērtības ziņā. olbaltimvielas tikpat cik gaļā plus daudz šķiedrvielu plus labs dzelzs avots.

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 10:22 pm
Link

Nu,re! Taisni brīnumu produkts! Gan jau arī jaunāku dara ;))

Atbildēt | Iepriekšējais


alcoholic

(bez virsraksta)

from: [info]alcoholic
date: Apr. 28., 2023 - 08:45 am
Link

Divas bundžas vārītu lēcu (vai 300g un izvāri), 200g sarkanās bietes (vārītas, vai izvāri), sagriez bietes gabaliņos, uz cepešu pannas, samaisi ar olīveļļu un balsamic vinegar, sinepes, thyme, sāls un uz 30min cepeškrāsnī. Tad salātbļodā to visu samet kopā, samaisa un tad omnomnom

Atbildēt