Bļannas Baklažannas gaišo atmiņu mūžīgais starojums -
tajā pašā laikā...
nedaudz par jums
sen tas bija...
visā savā godībā
Page Summary
(bez virsraksta)
[
#
]
(bez virsraksta)
« previous entry
|
next entry »
Apr. 19., 2023 | 12:26 pm
Esmu atklājusi lēcu burvību. Ne vien lēti, bet arī garšīgi. Zupās feini un vēl krutāk krāsainu salātu bļodās.
Tags:
ēdiens
Link
|
piemet pagali!
|
Add to Memories
Comments {12}
(bez virsraksta)
from:
bljanna
date:
Apr. 19., 2023 - 09:19 pm
Link
Ūuuu, jāpamēģina!
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
(bez virsraksta)
from:
ezss
date:
Apr. 19., 2023 - 09:21 pm
Link
rēķinies, ka pailgi, bet tā man patīk. Tad var šaut asumiņus klāt
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
(bez virsraksta)
from:
bljanna
date:
Apr. 19., 2023 - 09:22 pm
Link
Tu liec pa taisno uz pannas, nenovārot pirms tam?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
(bez virsraksta)
from:
ezss
date:
Apr. 19., 2023 - 09:23 pm
Link
Jā, ar slapjumu klāt, kādas 40 min, ja atmina neviļ, darbojas
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
(bez virsraksta)
from:
bljanna
date:
Apr. 19., 2023 - 09:25 pm
Link
Cool!
Atbildēt
|
Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:19 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:21 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:22 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: ezss
date: Apr. 19., 2023 - 09:23 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: bljanna
date: Apr. 19., 2023 - 09:25 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais