Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-03-23 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed

Kliistot pa kapiem, nejaushi atradu sev jaunu miiljaako kapa plaaksni. Pavisam veca, apaugusi ar suunaam un kjeerpjiem, nodrupushaam malaam.. Bet pashaa augshaa atteelots raudoshs engjelis ar nolaistiem spaarniem. Vakar vakaraa tur atgriezos ar stikla lausku... Notiiriiju kjeerpjus un suunas, noslauciiju nost smiltis. Iegriezu sev rokaa un uzpilinaaju asinis uz engjelja. Izsmeereeju taas pa visu atteelu un engjelja spaarni sakusteejaas..
Pakaveejos veel mirkliiti, tad pagriezos, lai dotos prom un attapos aci pret aci ar kaadu vecu tanti, kas laikam bija atnaakusi, lai uzkoptu kapus. Vinja gaidiija, kad es ieshu prom, bet vispaar izskatiijaas manaami apmulsusi. Paskatiijos vinjai tieshi aciis, paceelu sagriezto roku pie mutes un kaartiigi nolaiziiju. Laikam skats bija visai iespaidiigs, jo asinis bija noteceejushas liidz pat elkonim. Tante nobaaleeja un aizgaaja, droshi vien nobijaas no mana tumshaa speeka...
Riit tur atkal atgrieziishos, shoreiz ar saviem draugiem, viens no kuriem taisa krucifiksus- dazhus paardoshanai, dazhus taapeec, lai vienkaarhi sadedzinaatu.. Es juutu, ka mans akmens engjelis mani sauc. Vinjsh ilgojas sveetiitu rakstu un simbolu pelnu un asinju.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siltavieta
2004-03-30 11:38 (saite)
Sanāk apmēram tā. Rakstu valodā jebkuru tā otra izpausmi mēs uztveram kā reakciju pret sevi. pat kāda klusēšanu. Neatbildēšanu uz komentiem visdrīzāk jau uzver kā sevis ignorēšanu...un tad jau gribas papukstēt, nu kā ta tā, ka mani ignorē...
Es arī te baudu rakstu valodu, nevis domāju par to, vai tas ir klišejiski vai nē, sātaniski, ļauni vai vēl kā savādāk. Bauda lasīt kaut ko labu vienkārši. Ne tā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2004-03-30 17:00 (saite)
Tā var secināt. Bet man patīk, kā viņa raksta un es lasu. Katrs taču pats zina cik liels "niecība" ir/nav. Vismaz būtu jāzin :/ Un, ja es sevi par niecību neuzskatu, tad varu bez bažām lasīt viņas ierakstus.

A no tā, ka tiek spriests, ir viņai commenti pie kājas vai nav, tas taču nemainīsies. Varbūt cilvēkam nav pastāvīga pieeja tīklam, varbūt viņai vienkārši ir interesantākas lietas ko darīt, nekā dirnēt pie ekrāna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2004-03-31 12:31 (saite)
man personīgi ir vienalga, kā viņa uzskata, jo mani viņas uzskati neskar, vai viņa uzskata citus par dieviem, vai par insektiek kkādiem. vienalga. beet.. nu jā :) ziņkārība laikam nav laba lieta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?