Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-06-10 18:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed
Mūzika:Nothingface

Naktii izeju uz ielas un eju un eju un eju kameer sasniedzu tumshu mezhu. Novelku kurpes un ljauju porcelaanbaltajaam peedaam iesliigt tumshzaljajaa, valgajaa zaalee. Zari virs manas galvas beidz kusteeties, puuces apklust. Manas acu ziiliites izpleshas plashaakas kaa jebkad, es sapluustu ar tumsu viendabiigaak, kaa nekad agraak.
Peedaas kaut kas ieduras, tad iegriezhas. Es nepaarstaaju iet. Es juutu, kaa aiz manis uz mitraas, melnaas zemes paliek silta, saarta, sarasustiita sliede. Mezhs beidzas, priekshaa ir celjsh. Es uzvelku kurpes miklajaas kaajaas. Paraugos uz taam- taas vairs nav porcelana baltumaa, asinjainas shviikas taas izrotaajushas neveeriigi, tachu bezgala skaisti.
Pa melno, taisno, slapjo asfalta celju dodos maajaas, un aiz manis nodziest laternu stabi.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2004-06-12 20:26 (saite)
Nemuldi. Ir gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2004-06-12 21:01 (saite)
A nedaudz pamatotāk nevar? Nez, man šķiet acīmredzami, ka no plikas gaušanās "esmu vientuļa un nesaprasta, bet es jums rādīšu" stilā meitene ir pārgājusi uz savdabīgu pašrefleksiju, ir pazudis uzspēlēti provokatīvais moments, kas ļoti traucēja uztvert viņas iepriekšējo postu jēgu; tematikas izvēle man ir absolūti nebūtiska-tikpat labi viņa varētu rakstīt par tauriņiem, galvenais, ka tur bez klišeju atgremošanas sāk parādīties kaut kas vairāk vai mazāk savs. So-vēl joprojām nepiekrītu augstākminētajam verdiktam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?