smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2016-06-16 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:dziedu meitai "kas dārzā"
Entry tags:d'oh!, white

Fun times!
Vakar ar draudziņu piesēdām plānot kāzas. Kurš to būtu domājis, ka pēc 10 min man gribētos iedzert nomierinošo tēju?!

Ņemot vērā, ka puse no viesiem būs ne no LV, ir jādomā par izmitināšanu. Tad vēl daļa no viesiem ir vegāni T_T, un daļa no viesiem nerunā angliski... Tad vēl jāatrod lēta, smuka un kvalitatīva kleita (task to find a unicorn). Bērnībā kāzu plānošana šķita burvīgs notikums, bet tagad tas ir viens liels STRESS.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2016-06-20 22:17 (saite)
Kā es Tevi saprotu. Es biju Latvijā pirms 10 dienām un sāku pētīt svinību vietas un piedāvājumus un nodomāju to pašu - nav nekāda bērnu spēle noorganizēt sakarīgu pasākumu no citas valsts ar līgavaini ārzemnieku.
Ļoti liels atbalsts ir ģimene un tuvie draugi. Mani vecāki gan negrib galvas sāpes no organizēšanas un vienkārši kontā ieskaitīja 50% no svinību izmaksām ar tekstu - tikai neprasi mūsu domas par kaut kādiem sīkumiem. Bet ar divām tuvām draudzenēm sanāca ideāla vienošanās, ka viena palīdzēs ceremoniju noorganizēt, jo pazīst baznīcu un mācītāju un visu, kas tur ap to grozās. Un otra draudzene palīdzēs svinības saorganizēt, jo ir mūziķu kontakti, visādi izklaidēji utt. Man līdz ar to tagad ir tāds miers, ka viss varētu izdoties arī attālināti.
Arī jums viss skaisti izdosies :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?