smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2014-09-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:arcade fire - suburban war
Entry tags:bathroom


Meitenes, kādas ir jūsu domas par visi tiem free-from skaistumkopšanas līdzekļiem (nu, tur bez parabēniem, krāsvielām, dīvainiem latīņu nosaukumiem, kuri izraisa vēzi, astmu un 6 pirkstus uz vienas rokas nākamajai paaudzei)? Es pēdējā laikā kaut kā sāku piedomāt: nopirku kaut kādu baigo austrāļu šampūnu ībejā, bet mani mati pārvērtās par salmiem; lietoju JĀSŌN dušas želeju, bet aromāts pārāk spēcīgs; Madaras lūpu balzāmu, bet lūpas palika sausākas; Stendera krēmu - tas gan baigi patika.
Jūs tam uzmanību pievēršat, jebšu dzīvojat pēc principa "ja alerģiju neizraisa/dārgi nemaksā/ tūbiņa skaista, tad viss der"?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]juuuda
2014-09-28 20:23 (saite)
pavisam noteikti lasu sastāvus un pasmaržoju arī, vai negāž no kajām. jau gadiem lietoju tikai visādu tur naturkosmetik utt., bet ne tikai skalpa un ādas nenoiešanas nolūkos, bet principa pēc, tapat kā nepērku noteiktu kompāniju produkciju un naktīs murgoju par monsanto un vispasaules ļaunumu :) sauso elkoņu un dubeniņa problēma vispār izbeidzās kopš katru dienu ēdu pāris karotes olīveļļas, nav vairs nekas jāziež. frizētavas apmeklējums gan mani noliek pie vietas, mati un tad arī spilvens smaržo pēc kaut kāda matu ariel arī vēl pāris dienas pēc tam, kad esmu izmazgājusi ar savu šampūnu. un tad vēl mamma uzdāvina spodrības skuju ekstraktu ar visiem iepsējamajiem parabēniem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2014-09-28 22:31 (saite)
spodrības skuju ekstraktu :D

a tu dr. hauschka lieto? man gribējās vienu viņu krēmu izmēģināt, nesen arī draudzenei roku krēmu uzdāvināju, viņai patika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]juuuda
2014-09-29 14:57 (saite)
nekad neesmu mēģinājusi, pašlaik man te ir sante periods, nav arī tik dārga kā hauschka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2014-09-30 00:34 (saite)
decembrī būšu vācijā, noteikti kaut ko izmēģināšu, paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?