smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2014-09-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:arcade fire - suburban war
Entry tags:bathroom


Meitenes, kādas ir jūsu domas par visi tiem free-from skaistumkopšanas līdzekļiem (nu, tur bez parabēniem, krāsvielām, dīvainiem latīņu nosaukumiem, kuri izraisa vēzi, astmu un 6 pirkstus uz vienas rokas nākamajai paaudzei)? Es pēdējā laikā kaut kā sāku piedomāt: nopirku kaut kādu baigo austrāļu šampūnu ībejā, bet mani mati pārvērtās par salmiem; lietoju JĀSŌN dušas želeju, bet aromāts pārāk spēcīgs; Madaras lūpu balzāmu, bet lūpas palika sausākas; Stendera krēmu - tas gan baigi patika.
Jūs tam uzmanību pievēršat, jebšu dzīvojat pēc principa "ja alerģiju neizraisa/dārgi nemaksā/ tūbiņa skaista, tad viss der"?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2014-09-28 03:00 (saite)
Man tādas pašas pārdomas. Nāk vecums, nāk saprāts, ka negribās uz sevis ziest visu pēc kārtas, bet tiešām ir kā saki - ar visiem dabīgajiem šampūniem mati vienkārši izžūst, atrast kādu krēmu kas manu briesmīgo seju padarītu puslīdz labāku man vispār ir pēdējo pāris gadu nesasniedzamais sapnis. Esmu triekusi daudz naudas pa labi, pa kreisi uz visādiem eko-šmeko, bet izmaiņas diži neesmu redzējusi.

Šampūnus nepērku kaut kādus baigi ekoloģiski sertificētos, tikai skatos lai nav parabēni un silikons. Vairs nelietoju nekādus ķermeņa krēmus, tikai mandeļu eļļu pēc dušas (ja ir īpašs randiņš, tad gan lietoju nedabīgo Victorias Secret losjonu, jo pārāk smuki smaržo!), nepērku skrubjus, bet lietoju kafija+olīveļļa+brūnais cukurs - āda paliek super maiga un mitrināta, cenšos arī uz sejas neko daudz nelietot, ļoti patīk šad tad paskrubēt ar dzeramo sodu. Un eļļas matos vismaz vienreiz nedēļā.

Secinājums, nepērku īpašus eko produktus, bet cenšos daudz ko aizstāt ar dabīgām lietām no virtuves plauktiņa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2014-09-28 13:12 (saite)
man ir kādas 5 tūbas ar dažādiem losjoniem, tāpēc tos izlietošu un pāriešu uz dabīgo ķermeņa eļļu (lai iepriecinātu savu sauso ādu).
reiz kādā rīgas tirdziņā nopirku no tantiņas dabīgo nātru eļļu matiem; vispār sāku vairāk domāt, vai nevajag pāriet uz paštaisītiem skrubjiem/maskām - vasarā ziedu zemenes virsū, bija labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?