smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2014-09-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:arcade fire - suburban war
Entry tags:bathroom


Meitenes, kādas ir jūsu domas par visi tiem free-from skaistumkopšanas līdzekļiem (nu, tur bez parabēniem, krāsvielām, dīvainiem latīņu nosaukumiem, kuri izraisa vēzi, astmu un 6 pirkstus uz vienas rokas nākamajai paaudzei)? Es pēdējā laikā kaut kā sāku piedomāt: nopirku kaut kādu baigo austrāļu šampūnu ībejā, bet mani mati pārvērtās par salmiem; lietoju JĀSŌN dušas želeju, bet aromāts pārāk spēcīgs; Madaras lūpu balzāmu, bet lūpas palika sausākas; Stendera krēmu - tas gan baigi patika.
Jūs tam uzmanību pievēršat, jebšu dzīvojat pēc principa "ja alerģiju neizraisa/dārgi nemaksā/ tūbiņa skaista, tad viss der"?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2014-09-27 23:48 (saite)
es pārāk nezinu par tiem parabēniem, bet fakts, ka tas, ka dārgs vai bio, vēl nenozīmē, ka derēs. tiesa, drogu kosmētikas jau ļoti labu laiku nelietoju. īpaši kopš atgadījuma ar šampūnu. es biju kādu laiku eksperimentējusi ar bio, kad attapos ārzemēs ar netīriem matiem un bez šampūna. pagrābu kaut kādu nivea vietējās drogās. aaaakdies, kā man izžuva galva, jezus jezus. ļoti nepatīkama sajūta. vienīgā vēlēšanās - atkal izmazgāt matus. protams, pilnīgi iespējams, ka tā bija sagadīšanās utt, bet kopš tā laika drogās šampūnus vairs nepērku. tiesa, atradusi savu ideālo vienalga neesmu. parasti skatos, lai nav mineral oil. jo viena tante teica, ka tā nevis reāli mitrinot ādu, bet tikai izveidojot plānu slānīti, kas pieskaroties rada gludas ādas sajūtu. es negribu ilūziju. bet vispār šitas viss mani dzen izmīsumā. jo ķīmija nav mana stiprā puse, bet triepties ar dieszinako arī negribas. tānuvot mēģinu iziet uz čuiņiku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2014-09-28 13:10 (saite)
man šitā te bija ar fructis šampūniem. reiz biju latvijā pie vienas frizieres un viņa izmantoja fructis šampūnu maniem matiem - es klusībā lūdzos, lai nebūtu nekādu šausmu, jo pēc tā sūda mani mati ir vienās blaugznās.
paldies par mineral oil ideju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?