smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2011-03-31 17:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:jards macale - positivismo
Entry tags:atklāsmes, domas

par sauļošanos
Man ar sauļošanos ir ļoti sarežģītas attiecības un kopumā tas man ir ļoti sāpīgs temats. Kā cilvēks ar baltu ādu (jums te nevis Latvijas Baltais, bet Vikingu Baltais) savos tīņu gados un vēlāk jutos, ēm, ne savā ādā. Atceoros, ka bija tāds periods vidusskolas laikā, kad solārijā/laukā cepās VISI - un tā, lai riktīgi, ar tumši brūnu/oranžu iedegumu (kā nu kurais izmantoja saules/solārija pakalpojumus). Lai neizskatītos pēc baltā zvirbuļa (hahaha, ak, ironija!) tieši pirms sava 12. klases izlaiduma piestaigāju uz solāriju kaut kur Purvciemā, kuru man ieteica klasesbiedrene, ļoti liela mākslīgās saules cienītāja. Vidusskolas izlaidumu sagaidīju kā normāls cilvēks, kurš īpaši nesauļojas (nu, kurš var iedomāties, ka sauļojos ta daudz, a māte daba man parādīja vidējo pirkstu!). Labi, ka vēl pēc cepumiem nesmirdēju(nu, tie krēmi taču tā smird).
Laiki mainījās, cilvēki saprata, ka oranžais nav īpaši seksīgs tonis, runājot par ādas toni, turklāt pārvācos uz Īriju, kur cilvēku ar Vikingu Baltu ir, pardon, dahuja, tad nu es beidzot jutos kā savējais cilvēks. Izņēmums bija vien pagājušajā gadā, kad labākajai draudzenei augustā notika kāzas, bet visa Latvija jau paspēja izcepties karstajā 2010. gada saulītē. Tad nu nācās otro reizi izmantot solārija pakalpojumus, lai atkal nejustos kā baltais zvirbulis (jo man mugurā tāda vasarīga rozā kleitiņa, a Latvijā cilvēki joprojām mīl ļoti daudz sauļoties un rādīt ar pirkstu uz gaišākiem cilvēkiem, un tikai nevajaga, ja?! Man te pusciba runā par solāriju un solāriju nemīlošie savas pakaļas cepina parastajā saulītē!!), lai gan šoreiz tas neko daudz nedeva, jo ko gan man dos divas nedēļas?!
Pēdējā sauļošanās epizode - Lanzarote, visi tie neveselīgi tumši brūnie pensionāri (oranžās solārijmeitenes nervozi pīpē kaktā, ATVEČAJU!!!), mana māte, kura uzskata, ka man vajadzētu vairāk sauļoties (vēl viena saules fane, bļe), un pēcāk saruna ar tēti, kuram dīvaini izmainījās dzimumzīmīte, un tagad viņam jāgaida analīzes, kas un kā, un viņš pat speciāli nesauļojas, tikai kad zāli laukos pļauj. Un tajā brīdī, tieši tajā brīdī pēc sarunas es sev pateicu, ka huju jums to visu sauļošanos, man nevajag modificētas dzimumzīmes, grumbas un cancer scare, labāk es ar savu Vikingu Balto un jūs variet iet dirst ar saviem Viktorijas Noslēpuma Standarta ādas toņiem. VOT.

Esmu runājusi,
Bikini Kill ar gaišo ādu!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bikini_kill
2011-03-31 20:47 (saite)
taču ar taviem melnajiem matiem un tetovēto boifrendu (sveiciens viņam!) tev piestāv!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]coletya
2011-03-31 21:11 (saite)
:O es neredzēju tetūzi :D
Piena Pudeles rullē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aminta
2011-03-31 21:14 (saite)
nuuu, there's more than one, if you're interested. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]coletya
2011-03-31 21:38 (saite)
OMG :D
Nākamreiz...... :DDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?