smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2010-07-08 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:anxious
Entry tags:d'oh!

HALLO, HALLO - PALĪGĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaunkundzes, precētās un nē - man ir nepieciešama jūsu palīdzība! Kāda ir jūsu pieredze ģevišņiku aka vistu balles taisīšanā? Pat ja netaisījāt, bet vienkārši piedalījāties, pastāstiet, ko tur īsti dara. Uz striptīzklubu ved vai tikai pa parastajiem klubiņiem? Vai arī viss ir ļoti glauni un oficiāli? Es te gatavojos tādu taisīt, tikai man nav ne mazākās nojausmas, ko tur dara. Attaisnojumam, pēdējo reizi kāzās biju, kad man bija 10 gadi :)

Paldies jau iepriekš,
jūsu izmisusī Bikini Kill



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2010-07-09 08:46 (saite)
Pagāšvasar draudzenei rīkojām 'netradicionālo' pasākumu, kas galīgi nebija publisks - tā kā notika tas nedēļu pirms kāzām, tad gribējām viņai sagādāt atpūtu no visiem organizatoriskajiem darbiem. Arī bija plāns A labam laikam un B sliktam, sanāca B.

Pasākums sākās ar to, ka vedu viņu ar mašīnu, nesakot uz kurieni. Piebraucām Ķīpsalā pie peldbaseina, sagaidījām pārējās meitenes, pajokojām, ka būs jāpeld peldkostīmā, ko esam sagādājušas : ) Īstais iemesls gan bija došanās uz spa masāžu (~1,5 h, kuras laikā Rimi nopirkām šampi un sapirkām paiku vēlākam vakaram). Pēc tās braucām uz augstkolu, kur bija sagatavota orientēšanās ar vairākiem uzdevumiem. Galā kā balva bija pusnopietna grāmata ar padomiem visām dzīves situācijām. Pēc tam devāmies uz Andrejostu, kur bija pasēdēšana ar zemenēm un fotosesija ar profesionālu fotogrāfu (un uz mirkli ieradās arī līgavainis). Pēc tam devāmies pie vienas no mums uz mājām, vīniņš, sieri un pēdējie divi uzdevumi: pūst balonus, uz katra uzrakstīt kāda bijušā vārdu, izstāstīt kas viņš bija, kāpēc patika, kāpēc izšķīrās un pēc tam tas balons jāsaspridzina. Otrs uzdevums bija 20 vai vairāk jautājumi par līgavaini uz kuriem mums bija zināmas viņa atbildes - noskaidrojām, cik labi līgava pazīst savu topošo vīru un viņa pagātni. Pašā vakarā noslēgums bija klubiņā, bet tikai tāpēc ka tiešām gribējās patusēt, nevis ar kādām īpašām atrakcijām. Šis sanāca gari, bet diena arī bija ļoti gara : )

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2010-07-09 11:46 (saite)
klau, varbūt tu aptuveni zini, cik tāds fotogrāfs var izmankāt? labprāt gribētos kaut ko tādu pasākumā, bet varētu būt padārgi (un draudzenes, visticamāk, gaidīs, ka es būšu tas fotogrāfs, kā parasti). vispār, super - tik daudz ideju padots, tagad tikai jāizvēlas, kas vislabāk piestāvēs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?