smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2008-11-19 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ahh
Mūzika:Squarepusher - Beep Street
Entry tags:[inlove], moedemonstratsioon





kāpēc es esmu tikai vidusmēra letiņu jaunkundze?...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzheina
2008-11-20 00:45 (saite)
palasot jūs saraksti gribas piebilst/pajautat tev- kad esi dublinā Brown Thomas māju nemēdz apmeklēt? tur es parasti pazūdu, uz stundām. kurpju laikoshana vien parasti aiznjem nez kādu laiku jo apzinos, ka tās Pradas kurpes ar burvīgajiem spārniņiem jeb Alexander McQueen melnas kurpes ar 10cm un milzīgu bandi, nekad nepirkshu, jo 500eiro man ir arī kur citur likt, bet tāpat. un tās kleitas:) un galvenais ka visu laipni pienes un vēl pasaka kas labāk, lai ar viņi apzinjaa tak saprot ka es tikai iepriecinu sirdi:) jo man jau nauda tik Starbuck kafijai un jaunākajam Vogue ir, ko droši luukoties uz parku var doties peec sirds raušanas laukaa:)
lai gan vot smaržām es netaupu, pati pat neapzināti priecājos par to.
un arī nedaudz nokaunājos, kad uzdāvināju mammai dkny somu, jo nevarēju saprast man ir prieks ka dāvinu tādu dāvanu un viņai patīk, vai prieku rada apziņa, ka varu atļauties dāvinaatu tādu dāvanu

/aizrunājos (hihii), bet atsaucās atminjaa taa vieta n tas cik tur forši:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2008-11-20 14:01 (saite)
apstājos varbūt vienīgi mieloju acis kosmētikas/smaržu nodalījumā, jo pie somām/kurpēm/apģērba mana sirsniņa neizturētu. citādi, es vienmēr sevi regulēju, lai lieki nestaigātu pa dārgākajiem veikaliem (lai gan tagad uz z/svētkiem tā arī darīšu - iešu mērīt laboutin un prada :) )jāāā, arī man ir vājība uz starbucks un glancētajiem izdevumiem, par kuriem maniem vecākiem (kad es viņus apciemoju) neizpratnē paceļās uzacis.
pirms pāris gadiem uzdāvināju mammai viņas jaunības dienas lancome smaržas - man bija gan prieks, ka viņai prieks, gan arī prieks par to, ka varu atļauties nopirkt ko dārgāku.
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzheina
2008-11-20 18:08 (saite)
kad tagad dzīvoju pie mammas viņa sākumaa 'bija ļoti lielā neizpratnē, kam man tos smagos žurnālus vajag, vēlāk jau neko neteica, tik pati čiepa lai skatītos;)
es jau arī agrāk neatļāvos pie kurpēm/drēbēm braukt augšā, bet kā vienreiz uzbraucu tā tas palikam par manu iknedeļas rituālu. bet tas tomēr ir fantastiski- sajust paša rokām, to ko pēc laika skatīsi žurnālos:)
aa, tu tagad tak dosies uz aitu zemi kaut kad, ja??? laimīgā. man pēdējā laikaa pat pārāk gribas uz turieni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2008-11-24 12:27 (saite)
būšu tur no divdesmitā līdz trīsdesmitajam decembrim :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?