iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2009-08-07 19:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā un no kādām sastāvdaļām tu gatavo biešu auksto zupu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2009-08-07 21:11 (saite)
Nav tik traki. Un uzvāri drusku ar rezervi, tikai nepārspīlē ar mīkstumu, lai paliek drusku stingrums arī iekšā. Nenormāli kruts produkts, kā mēs te tagad laukos vērojam, Var ēst kaut vai tāpat - šķēli ar citronu sulu, sāli un ķimenēm. Piemēram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2009-08-07 21:18 (saite)
bietīte jau vispār ir superfoods. man iepirkās veselas četras. tik nupat ar šausmām uzzināju, ka biešu lapas ir apmēram tas pats kas spināti - un es tai tantei liktu viņas nogriezt un nedot :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2009-08-07 21:21 (saite)
biešu lapas ir indīgas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2009-08-07 21:22 (saite)
pag- nopietni? cik indīgas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2009-08-07 21:29 (saite)
es tuvāk nezinu, bet uzreiz nomiris tak laikam neviens nav:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2009-08-07 21:36 (saite)
galvenais - lai pagūst apēst, ja reiz garšīgas ; )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anonymous
2009-08-07 21:23 (saite)
Jā. tas bija aplami

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?