iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2007-08-29 22:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
eu, a kā sauc to dokumentālo filmu par ūdeni, kristāliem atkarībā no mūzikas, ūdens atmiņu, kodēšanu and all?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wu
2007-09-04 06:52 (saite)
No filmas ir daudz kas atkārtojams. Ņem tik un atkārto. :)

Un ir vēl vesela čupa eksperimentu, par kuriem neviens nezin kāda ir šo procesu būtība, "oficiāli atzītās" teorijas par šiem efektiem nesaka neko.

Un kas no tā, ka es varu kaut ko atkārtot un parādīt, ka esmu kaut ko atkārtojis? :)

Man priekš sevis pietiek ar pāris eksperimentu atkārtojumiem, lai kaut kāda ticamības kritiskā masa iestātos, bet citiem tas taču tā nav. Pārliecināt visus citus cilvēkus - nafig man tas vajadzīgs uz to tērēt savu laiku?

Ir daudz gadījumu, ka pat kvalitatīvi izdarītus pētījumus vienkārši ignorē un nepublicē t.s. "nopietnajos žurnālos", līdz autors nomirst (piemēram, D.Miller, M.Gauquelin), un pēc tam var pamazām aizmirst. Un ir otrs efekts, kad vāji pamatotas vai vispār nepamatotas teorijas pievelk aiz matiem un turās pie tām no visa spēka (A.Einšteins).


Kas man pieleca pirms dažām dienām.

Mūsdienu t.s. "oficiālās" zinātnes attīstība vispār ir interesants dīķis, ja jautājumu papēta dziļāk :)))) Sākumā bija neorganizētu vai daļēji organizētu "kristiešu" grupas, kas pieauga un pieņēmās spēkā. Šobrīd ir oficiālā "katoļu baznīca" ar sakārtotu finansējumu, kadru apmācības sistēmu, tabu tēmām utt., un ir atsevišķi "ķeceri", kuri bīda savas pētījumu līnijas, neskatoties ne uz ko. Ir "ordeņi" un "masonu ložas" - grupas, kuras organizēti veic savus pētījumus, bet neafišējoties tautā. Drīz būs klāt "Mārtiņs Luters". :)))
Šis process jau ir bijis vismaz vienreiz . :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2007-09-04 08:27 (saite)
Atkārtošana - zināšanu māte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?