iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2007-02-16 22:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl nāk tas visām slimošanām (kas ilgākas par vienu dienu) raksturīgais ērcīgums un apvainošanās uz visu pasauli. komplektā ietilpst arī mazvērtības komplekss un tāda kā histēriska vientulība, kas saasinājumu lēkmēs draud uztaisīt škandālu par (funny as it might seem) neko. bet - kas ir pozitīva pārmaiņa - šī laikam ir pirmā slimošanas reize, kad iekšējā klimata pārmaiņas redzu kā no malas, un, laikā attapdamies, pārlaboju atbildes īsziņu draugam, kurš paziņo, ka iešot uz dejugrīdu viens pats (ja vien iekavu slīpsvītras vietā var uzskatīt par vērā ņemamu labojumu... lai gan... man tas ir solis uz priekšu).

jāpadzer kādas žultsdzenošas tējiņas.

bet - runājot par iekšējā klimata pārmaiņām - ir tā, ka šogad viss notiek bik pārāk strauji. nav tā, ka man nepatīk tas "pārāk", nenē, es jūtos zvērīgi aizrauts un izgandarīts - jauns darbs, jauns dzīvoklis, jauni draugi un jauna attieksme, un - ticiet vai nē - šogad vēl neesmu nevienu reizi sagruzījies vai dusmojies (par darbu neskaitās, okej? un tas arī bija tikai vienx). es pats sevi pārsteidzu vai katru dienu, rekordtempos drāžos caur nepa/neap-gūtajiem laiktelpas piedāvātajiem goods and services, jo pieprasījums nāk pats, tas ir stiprāks par mani, jajā, ir dažreiz bailīgi. bet citreiz atkal ir tā - liekas, smadzenes iesūksies melnajā caurumā, kas atrodas kaut kur kādā koordināšu krustpunktā, kuru būšu palaidis garām nepamanītu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

par tējiņu
[info]vikings
2007-02-16 22:54 (saite)
Kalmju sakneņu tēja. Man ar jādzer, bet riebj.

(Atbildēt uz šo)


[info]asiize
2007-02-16 23:05 (saite)
tāpēc jau tās bērnība slimošanas palikušas atmiņā tik gaišas, apkārt vecāki, kas čubinās un nebeidz apliecināt, ka man, slimniekam, ir visgrūtāk, nekādas vientulības, nekādas histērijas, nekādu draugu, kas runā tikai par sevi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maya
2007-02-17 10:46 (saite)
:)
sasmaidījos
:)
priecīgs Tev tas ieraksts

murrrrrrr

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bez4pieci
2007-02-17 10:49 (saite)
mani atkal tieši tas uzgrūž uz ecešām - baigi nepatīk tā vājinieka loma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?