iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-12-16 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rakstiet prezidentei, ok? par satversmi, ja. likumprojektu var atdot atpakaļ saeimā 10 dienu laikā, bet tam vajag protesta vēstules.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2005-12-17 13:45 (saite)
Lai gan pēc pirmās un beidzamās reizes, kad rakstīju līdzīga satura vēstuli, mani tik drausmīgi izsmēja viens gejs, ka man pārgāja vispār kāda vēlme vēl kaut ko tādu darīt (labi, labi, es zinu, ka tā domāt ir netaisni un muļķīgi, bet es arī esmu cilvēks, un man arī sāp), šoreiz tomēr apēdu divas "Prozit" konfektes un uztapināju šādu vēstījumu.
"Jūsu Ekselence!
Vēlos izteikt savu protestu pret Satversmes grozījumiem, kuros uzsvērts, ka laulība ir "savienība starp vīrieti un sievieti".
Līdz šim valsts pamatlikumā bija noteikts, ka "valsts pienākums ir aizsargāt un atbalstīt laulību, ģimeni, vecāku un bērna tiesības".
Turpretim tagad: "valsts aizsargā un atbalsta laulību savienību starp vīrieti un sievieti."
Cik saprotu, valsts tādejādi atsaka aizstāvību ne tikai seksuālajām minoritātēm, bet arī vientuļajām māmiņām, neprecētajām ģimenēm ar un bez bērniem un daudziem citiem godprātīgiem patriotiem, pilsoņiem un nodokļu maksātājiem. Uzskatu, ka šāds sašaurinājusm ir ne tikai bezjēdzīgs, bet pat ļaunprātīgu un ceru, ka tiks atrasta iespēja to grozīt atbilstoši tautas un katra indivīda interesēm
Ar cieņu,
..
.."
Jo nolāpīts, pašreizējā Satversme vairs neaizstāv pat mani, personu, kas neapšaubāmi dzīvo ģimenē, bet nedzīvo oficiālā laulībā.
Aij, tas viss uzdzen pilnīgu bezcerību, saule.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-12-17 14:20 (saite)
prezidente ir mūsu vienīgā cerība ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2005-12-17 14:26 (saite)
Vienīgā cerība ir politiskā apātija un absolūts cinisms, tā man brīžiem liekas. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?