iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-08-08 23:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani jaunie apartamenti ir šaušalušalīgi. tā - pirmajā acu uzmetienā vēl liekas, nu, ok, ok, pārkrāsošu. a kad sāk tā pa īstam domāt par to pārkrāsošanu, tad rokas un kājas vai nolaižas. viss tādās fantastiskās jēlos jēlos toņos nokrāsots, ar brīnudaiļām tapetēm izlīmēts, lonolejiem ieplāts. virtuvē, piemēram, ir tādas tapetes ar kakubrūnu ķieģeļu imitāciju. tad vēl pa visu dzīvokli ir izkaisīti mistiski ankambari un pieliekami (kopskaitā četri vai pieci), kuros var paslēpt pat pašu velnu ja labi iemurca. pie tā visa ir historismā ieturēta milzīga bufete un labas bet noskaņojušās klavieres. smux 30o gadu galds ar četriem kaut kāda cita komplekta krēsliem, un vēl viens tāds kaut kāds rokokoko vai kā tur viņu krēsls ar atzveltni. nē, vispār tomēr tīri forši.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sleep_talking
2005-08-08 23:20 (saite)
vot vot tev vajadzeetu redzeet manu dziivokli and you'd be counting your blessings

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-09 11:14 (saite)
es jau zinu zinu, ka gausties te nebūtu pieklājīgi, bet zin cik viegli ir tam ļauties. it īpaši, ja pilns remonts tur ir taisīts deviņdesmito sākumā ar tiem lētākajiem materiāliem. un krāsu izvēli var vienīgi apbrīnot - tās nav krāsas, kuras ēdās, un tās nav krāsas, kuras ir nolupušas vai kā citādi. tās ir krāsas, kuras izskatās kā atšķaidītas, lai tikai nebūtu par daudz, uzmanīgi uzmanīgi, bet taipatlaikā tomēr kaut kur kādu akcentiņu - nuka nokrāsosim durvis blāvizaļas, bet pildiņus baltus - tas tomēr ir drosmīgi;). slava bogu, tur nav iekārto griestu, bet izskatās, ka daudz nav trūcis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citizen_erased
2005-08-08 23:27 (saite)
sabaaz tos velnus pieliekamajos un izmet visas stulbaas meebeles - atstaaj smukos kreeslus. un uzriiko talku kolektiivai sienu apgaaniishanai.

(Atbildēt uz šo)


[info]skuka
2005-08-08 23:39 (saite)
a es pevaru parakstīt, jo prāsoju visu dienu, roka atņēmusies... izdomajām ar aleksi pārkrāsot verandu, būs sūdīgi, bet tas nav galvenais. galvenais, ka abi strādājam kā velni, abi visu dienu, abi kopā, un štrunts, ka nesmuki sanāk.
prāsosim vēl līdz kādiem 2iem naktī, ja paveiksies. ja ne - tad ilgāk. un tā tikai prmā kārta.
bet vispār apsveicu. ar apartmentiem. kad būs sālsmaize?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-09 10:12 (saite)
;) paldies. bet papriekš vismaz virtuve jāsaved kārtībā, pēc tam varēs taisīt sālsmaizi. pirms tam man vienkārši kauns... un tad vēl arī koridoris - tur baigā tapešu skrāpēšana būs, jo kaķis jau daļu noskrāpējis, bet pašas nost nenāk. baigais slinkums no vienas puses, jo nav arī tam galīgi laika. virtuve, iespējams, tikai septembrī būs gatava.


...nu a moš varēs jau arī sālsmaizi pirms tam. lai visi redz - pirms un pēc ;). ievākšos līdz galam, apskatīšos apkārt, vienmērīgi izmētāšu savas pekeles , un tad jau padoms būs rokā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]marina
2005-08-09 00:53 (saite)
nu vecīt, bet tev ir klavieres un vieta vai pašam velnam.un nokrāsot tak viens divi. tik jāsaņemas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-09 11:10 (saite)
saņemties nav tas grūtākais posms. grūtāk ir izdomāt, ko ellē tur vispār var labot ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teeja
2005-08-09 09:33 (saite)
ja vecas un jēlas tapetes pavirši bet pārdomāti nokrāso ar spilgtu krāsu, ka vietām drusku spīd cauri, vietām- nāk ārā - izskatās neaprakstāmi smalki.pie smejmūna tā ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-09 11:07 (saite)
ideja tiešām laba, bet tur tajās tapetēs ir drusku vairāk traģisma par vienkāršu jēlumu. tur ir sāpe līdz sirds dziļumiem. bet par virtuvi jau plančiks skaidrs. realizēsies gan tikai septembrī, bet jau pirms tam es vācos uz turieni un basta ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?