iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-07-15 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izrādās, visas manas vakarnakts prometejiskās ciešanas ir nevis kaut kāda karmiska atriebība, bet gan vienkārši visparastākās blaknes vienai - piedodiet - tabletei. hozanna!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maya
2005-07-15 13:27 (saite)
pasaki kaut ko gudru par laika tuneļiem...ja tādi ir, protams. man vajag vienam tekstam. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-07-15 13:30 (saite)
par ceļošanu laikā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maya
2005-07-15 13:46 (saite)
piemēram,

bet vienā divos teikumos :)

pie kaut kāda šitāda teksta

"Rīgā ir 22 gājēju tuneļi. Kā ziņo TV net, Rīgas tuneļi biedē cilvēkus. Ir jābūt pašpārliecinātam drosminiekam, lai pārvietotos caur Rīgas tuneļiem. Kā zināms Ziemeļu tunelis nobiedēja Rīgas domniekus un to ir nolemts necelt. Pie Siguldas tagad var krist viertikālās gaisa strāvas tunelī - tas ir pasākums drosminiekiem. Nav noslēpums, ka tuneļos cilvēki mēdz šo to pazaudēt. Piemēram, atrasto lietu sludinājums ziņo, ka 29 janvārī, pulksten 20:38, Rīgas centrā tunelī ir atrastas atslēgas, bet televīzijā kāda meitene stāsta, ka pazaudējusi tunelī nevainību.
Ja ir jāiet caur tuneli, es parasti dziļi ievelku elpu - tur vienmēr smaržo pēc skolas un slimnīcas vienlaicīgi. Mazliet arī pēc kapiem. "

kurš tiek runāts tad, kad bildē tiek rādīts mākslas muzeja gaitenis tumšais

runa vispār ir par bailēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-07-15 18:02 (saite)
kurš tad ir tas tumšais mmuzeja gaitenis?

bet nu nezinu, tos vispār nesauc par tuneļiem, bet gan par tārpejām, un tās rodas pie lieliem laiktelpas izliekumiem un enerģijas koncentrācijām. bija tāda hipotēze, ka ja mūsu pusē ir melnais caurums, tad tā otrā pusē jābūt baltajam caurumam, pa kuru tad mēs iznāktu ārā, ieejot melnajā caumurā. bet tā hipotēze neizturēja kritiku, jo neviens nevarēja nvienu balto caurumu atrast ;).

bet principā var eksistēt laika tārpejas uz pagātni vai nākotni, kurās var atrast pazaudēto nevainību un nogalināt savu vecetēvu, kas gan noved pie pamatīga paradoksa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?