iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-06-08 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

bļā bļā bļā es nesaprotu, kā tie interneta veikali latvijā funkcionē. izrādās, mans pasūtījums tiek apstrādāts tikai pēc nedēļas, jo jāstāv kaut kādā rindā, un tad man kāds zvana, lai pateiktu, vai prece ir noliktavā, vai nav un, ja ir, tad kā un kad viņi man viņu piegādās, kas, kā pieļauju, arī ir tikai nedēļas laikā, jo viņi, redz, nevarot zināt, kā un kad piegādātājs viņiem to preci piegādāšot. ienīstu šo akmens laikmetu, ka rīgā nav iespējams ātri iegādāties vienu no vispopulārākajām fotokamerām, according to dpreview.com



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kemune
2005-06-08 23:29 (saite)
būs jau labi :) es savu arī gaidīju divas nedēļas. tagad gan jāgaida vēl divtik, kamēr serviss tiks galā... bija brāķis. tāpēc man tomēr atmaksājās ņemt caur latviešu internetveikalu (Brieža ielas bfs.lv), un aiz tā vismaz stāv reāli cilvēki reālā Brieža ielā, kas nepameta nelaimē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-06-09 01:38 (saite)
bfs ir ohujennnna! dārgs! manējais konkrēti par 50ls vairāk nekā visur citur - tie reālie cilvēki reālajā adresē taču nedomā to nopietni!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kemune
2005-06-09 08:49 (saite)
Paskatījos, vispār jā, bet jocīgā kārtā tā Minolta pie viņiem bija vislētākā no Latvijas internetveikaliem. Bija joki, skatījos, kur vislētāk, tajā brīdī BFS bija visdārgāk. Pēc nedēļas viņi stipri nometa cenu un vēl joprojām vislētāk piedāvā to Minoltu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?