iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-06-01 14:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl es gribu zināt, ko jūs sakāt par ricoh caplio gx8


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tidliibums
2005-06-01 22:48 (saite)
Tik un tā ierobežota budžēta situācijā diemžēl nākas iet uz kompromsiem. Un pat neierobežota budžeta gadījumā nez vai šobrīd eksistē aparāts, kurš apmierina visas vēlmes reizē.
Cik nozīmīga ir bildēšana pustumsā (saulainas ainavas jau visi aparāti smuki bildē)? Cik nozīmīgs ir ātrums starp pogas nospiešanu un foto? Vai gribas labu (ātru) sērijbilžu režīmu? Vai gribas to pašu jau minēto platleņķi (starp 28 un 36 mm tomēr ir samērā liela atšķirība)? Un tas pats Tevis pieminētais noise sasaucas ar nekompresēto glabāšanas formātu. Ar cik lielu izmēru/svaru esi ar mieru samierināties? Cik svarīgs ir ilgs darbības laiks no vienas baterijas? Vai taisies vēlāk pirkt klāt visādus objektīvam priekšā liekamus šmudakus? Vai gribēsi ārējo zibspuldzi? Vai gribi atlocāmu ekrānu? Droši vien vēl kaut ko piemirsu. Plus, protams - kur ir cenas limits? Un savietojamība ar varbūt jau esošiem dzelžiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-06-01 23:21 (saite)
pustumsā vajag. šuttera ātrums daudz nozīmē. sērijbildes po. platleņķis kruta, bet var iztikt bez. tiffi nu jau gandrīz visiem ir (toties tāds mazais muļķis kā pentax optio s (bija man kādreiz) taisa fantastiski labus jpegus arī). izmērs/svars po. baterijas teorētiski var arī piepirkt. objektīvam priekšā pašlaik likšu ja nu vienīgi kādu nomaldījušos pikstu ;)) alocāmi ekrāni... ņirģajies? ;)

tātad, par visu man ir viedkolis, bet es jau teicu: man vajag max labu bilžu kvalitāti + labu zoom, lai var no attāluma neķītrības bildēt, un manuālās fīčas, lai varu beidzot sākt pa īstam saprast, ko ar ko var izdarīt.

bet vispār esmu jau nosliecies par panasonic fz5. leikas lēcas tomēr rullē. tā ka paldies ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tidliibums
2005-06-01 23:31 (saite)
Nu, tad tik uz priekšu - slikta izvēle jau tā noteikti nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?