Pilnmēness nogurdinātie - На ночь глядя*

About На ночь глядя*

Previous Entry На ночь глядя*13. Okt 2022 @ 01:18 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]hedera
Date: 13. Oktobris 2022 - 08:16
(Link)
Bet te svarīgs ir tas punkts, kas arī rakstīts OP - uzņēmumi nepastāv simtiem gadu, veiksmīgi uzņēmumi pastāv pāris desmitgades. Manuprāt, tas, kā krionikas bizness tiek (ne)regulēts šobrīd, diemžēl ir utopisku sapņu tirgošana. Reālistiski skatoties nav vispār nekādu garantiju, ka tie desmiti tūkstoši, ko samaksāsi, tev nodrošinās pietiekami ilgstošu krionēšanu. Krionikas uzņēmumu mājaslapās sarakstītais ir tieši tas pats, kas jebkura cita profila uzņēmumu sarakstītais - "biznesa plāns", lai piesaistītu klientus, taču tas nedod nekādas garantijas un nav juridiski saistošs. Tā kā, jā - šis aspekts noteikti ir jāiekļauj kopainā.
[User Picture Icon]
From:[info]mindbound
Date: 13. Oktobris 2022 - 08:20
(Link)
Manā grāmatā "nav garantiju uz vēlamo rezultātu" ir praktiski nesalīdzināmi labāks scenārijs par "ir garantēts nevēlamais rezultāts".

Protams, es nenoliedzu, ka šādi pasākumi šobrīd joprojām nolasās kā pietiekami ekstrēmi un ļoti "на любителя", bet tas ir viens no pietiekami reālistiskiem un ar pakāpeniski pieaugošu evidenci balstītiem pasākumiem, ko apsvērt cilvēkiem, kuri nevēlas savas eksistences izbeigšanos pret viņu gribu.
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: 13. Oktobris 2022 - 08:45
(Link)
Es pieļauju, ka uzņēmuma bankrota gadījumā, fonds, kas apkalpo krionizētā aizgājēja vēlmes un finanses, pārslēdz līgumu ar jaunu uzņēmumu.

Jautājums gan ir par to, cik ilgi tāds fonds var darboties. Šķiet, ka tā ir diezgan jauna sfēra un neviens vēl neko nezina. Tagad finanšu sistēmas šķiet ir stabilākas nekā pagātnē (lai gan daudziem šķiet, ka ir otrādi, lol), tāpēc cerība ir, ka vairākus simtus gadus varētu nostrādāt. Kā būs, neviens nezina.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba