« previous entry | next entry »
Nov. 19th, 2021 | 09:10 am

Draugi, nav labi. (Patiesībā šis puksts ir veltīts tieši tiem cibiņiem, kuri nav mani draugi; jebšu draugi arī drīkst lasīt :^) Es brīnišķīgi apzinos, ka 1/2 cibas ir bail no nefolka, ok, var lietot citu vārdu 'bail' vietā, bet var just, cik ļoti te vairs nav 00ie vai 10o pirmā puse, kad VISS vēl nebija tik aizlaists (bez Manis! hehe). Nē, es neesmu sajaucis kontus. Tas ir cibas ētiskais buņģis bauda (jānis balodis), kas raksta. FB ir kādi 50-100 Jāņi Baloži, mierīgi drīkstat zināt, ka mani sauc tāpat kā Ulmaņa kara ministru, baigais kompromāts vai zinies. Visi zina, kā sauc cibas didžus un ingmārus, un pat pēdējā bērnus, bet neizskatās, ka tas kaut kā vispār būtu kaut ko sevišķi ietekmējis, izņemot vairojis attiecīgā cibiņa popularitāti.

Man tagadējais cibas stāvoklis atgādina situāciju ar to jobano šVAKCINĀCIJAS APTVERI valstī. Gadu ir ļauts netraucēti plosīties visiem lohveidīgajiem kvintiljardiem un aretardiem, kas ir no tās pašas ierakumu puses kā tie, kuri jūs besī visvairāk, tie, par kuriem ir parodiju konti, jo ne jau par normālu uzvedību tādus nopelna (vienīgie izņēmumi laikam ir zazis un aborigens), un rezultāts ir tāds, kāds tas ir, atvainojiet par tautoloģiju. Aptvere d...sā.

Kur ir līdzība? Lielākā daļa cibas raksta zem atslēgas, citas cibas tikai virina, kļuvusi slimīgi atkarīga no un smieklīgi norūpējusies par Latest Posts saturu. Kāpēc? Jo bailīgā/rezignētā cibiņa izpratnē vairs nekur cibā, kur nav atslēgas, nav tā proverbiālā safe space, un viss, ciba vairs nestrādā kā pirms pieciem gadiem. Bet kālabad kālabad? To orku, nepavisam, nav tik daudz! Kādi 10 vrb? Pie [info]resorc var paskaitīt, cik nopelnījuši parodijkontus. Bauda nav orks, jo ir orku pretinieks un cīnās pret tiem tā, kā prot, proti, ar sarkasmu un cinismu. Kāpēc tev, cibiņ, ir bail no baudas? Uzdod šo jautājumu sev, un, ja atbilde ir: tāpēc ka tev pašam bail cīnīties pret orkiem, tad tu esi atbildējis uz nepareizo jautājumu, bet vienalga pareizi.

Melīgais telohu farizejs Krprišjānis Lācis viens vien ar saviem 10 kontiem un visu cibas anonīmo komentāru rekordu gāšanu piecus gadus pēc kārtas ir radījis rēcoša tumsoņu bara fantomu, bet jūs taču redzat, cik tas tips ir smieklīgs. Tur nav ko baidīties! Paši vien esat vainīgi pie tā, kur ir ciba un vakcinācijas aptvere. Telohus un labējos inceļus vajag apkarot laikus un ne jau ar laikiem un tikumsignalizēšanu pie draugiem vai ar argumentu palagiem, vai vienkārši tukšu vārīšanos kā Extranjero, jo tas taču nekad nav strādājis, bet ar aukstu aprēķinu, ironijas sēru un sarkasma uguni un visur, kur the world of men is in peril.

Kauns jums. Shame shame shame, jūs ne ar ko neesat labāki (kā cibiņi) par zivi, bet viņš vismaz ir godīgs pret sevi

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {20}

zazis

from: [info]zazis
date: Nov. 19th, 2021 - 09:42 am
Link

man šķiet, ka esi sirsnīgi nodominējis orkus, tie vairs netiek līdz. pat bariņā.

piedod, ka tik maz iesaistos orku spārdīšanā, iekšēji sirsnīgi atbalstu. nujanuvienīgi reizēm kļūst žēl orku, iespējams, ka viņi neapzinās, ko dara.
domāju, ka ir krietna daļa cibiņu, kuriem šķiet, ka šāda apkarošana ir svētīgs darbs, bet pašiem nav iekšā smērēt rokas ar sūdiem.

<3

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 19th, 2021 - 09:52 am
Link

Paldies! <666

Reply | Parent


lava

from: [info]lavametender
date: Nov. 19th, 2021 - 11:23 am
Link

samesies

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 19th, 2021 - 12:09 pm
Link

lavajūtender :)

Reply | Parent


aborigens

from: [info]aborigens
date: Nov. 19th, 2021 - 11:38 am
Link

Njā es nesaprotu kāpēc stilīgi skaitās būt bailīgajiem, kuri skumst pēc safe space un pilnīgi visu liek aiz atslēgām. Ja kaut kas ir labs un skaists, par to būtu jāpastāv un jāsargā. Citādi kāds gan varētu būt pamats ar sevi lepoties un uzskatīt par īpašāku cibiņu par citiem. Prozu un dzeju ar tūlīt vairs neviens nepublicēs, jo grāmatnīcās cita starpā tirgo konservatīvus autorus?
Cibiņš manuprāt ir tikai tas, kurš piepilda šo vietu ar saturu. Un punkts (ne jūzeris).
Mani netraucē ne tavi teksti, ne tie parodijblogi. Esmu šķiet pat 2x pasmīnējusi par abortigena tekstiem. Doxsošana gan ir zemiska vienmēr un ne pie kā laba nenoved.

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 19th, 2021 - 12:09 pm
Link

Par doxošanu nepiekrītu, par pārējo -- paldies!

Reply | Parent


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 19th, 2021 - 01:36 pm
Link

/ bet ar aukstu aprēķinu, ironijas sēru un sarkasma uguni /

1. Argumentus vajag, jo kā mēs zinām no pretinieka, jānīst grēks nevis grēcinieks, kas nozīmē - ticība nevis ticīgie, dievbijība nevis dievbijīgie utt.
2. izsmiet pretinieku var, bet tas ir jāprot. Manā skatījumā tev ir aizgājis drusku kvantitātes virzienā uz kvalitātes rēķina.

Reply | Thread


302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb

from: [info]mindbound
date: Nov. 19th, 2021 - 02:12 pm
Link

Un, protams, var un mēdz dalīties domas par to, kuri tad nu ir tie īstenie orki–haosa un entropijas kultisti, kuru dēļ "the world of men is in peril".

Reply | Parent | Thread


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 19th, 2021 - 02:17 pm
Link

Nu jā tas arī bet galvenā problēma - pat lai priekš citiem interesantos veidos ierēktu par pretinieku ir jābūt zināšanām. Zināšanas nerodas no halucinogēniem un citiem smadzeņu ķīmiskajiem modifikatoriem, zināšanas rodas no mācīšanās.

Reply | Parent | Thread


zazis

from: [info]zazis
date: Nov. 22nd, 2021 - 11:06 am
Link

kāpēc tad tu regulāri demonstrē savu nezināšanu attiecīgajā tēmā? kofeīns arī ir psihoaktīva viela, kā arī ir smadzeņu modifikātors, arī nikotīns stimulē smadzeņu darbību. ir vēl strīpa vielu, kas stimulē smadzeņu darbību, kaut vai neofēns.
kroč sēdies 2

kofeīna atkarīgais,.kurš nodirš citus atkarīgos, liekulība mač?

Reply | Parent | Thread


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 22nd, 2021 - 01:08 pm
Link

Tu nesaprati. Es jaunesaku ka no kafijas dzeršanas palieku gudrāks.

Reply | Parent | Thread


zazis

from: [info]zazis
date: Nov. 22nd, 2021 - 01:11 pm
Link

es visu sapratu. tavas zināšanas par psihoaktīvām vielām un to iedarbību ir apšaubāmas.

Reply | Parent | Thread


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 22nd, 2021 - 01:43 pm
Link

Viņas visas ir kaitīgas, dažādā mērā, protams.

Reply | Parent | Thread


zazis

from: [info]zazis
date: Nov. 22nd, 2021 - 01:45 pm
Link

elpot ir kaitīgi. skābeklis ir ļoti spēcīgs oksidants.

kāpēc tu esi tāds liekulis? pats lieto psihoaktīvas vielas, bet citiem dirs virsū par to? tavējās ir tās pareizās un citu ir nepareizas? tavā īpatnējajā pasaules redzējumā noteikti.

lūdzu neturpināsim šo bezjēdzīgo diskusiju. paldies

Reply | Parent | Thread


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 22nd, 2021 - 01:50 pm
Link

Es nesapratu, tu tagad esi par narkomāniju? Cik es atceros tu biji pret alkoholu un pārējām narkotikām? Ir kādi izņēmumi?

Reply | Parent


- [info]gang

az

from: [info]az
date: Nov. 20th, 2021 - 10:52 am
Link

tev ir taisnība šajā tekstā
bet es jau sāku no tevis bīties vairāk nekā no viņiem
mind u, es vispār esmu ļoti bailīga, nav grūti mani iebiedēt, bet
ja tevi tik ļoti satracina kritisks ieraksts par parodijkontiem, ka uzreiz personīgi jāapraksta ieraksta autors, paliek bail teikt jebko, kas varētu tev nepatikt
who watches the watchmen?

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 20th, 2021 - 02:43 pm
Link

Merci par inputu. Man ir grūti saprast, par ko, piemēram, tev būtu jābaidās, ja vsp nekādi nekaitini mani, nepaud idiotiskus viedokļus un vispār. Kā jau rakstu, apzinos, ka citiem var būt citādāk. Jā, es zinu tavu vārdu, bet ko es ar viņu darītu, nē- vēl labāk, KAS TĀDS TEV būtu jāizdara, it sevišķi ņemot vērā, KĀ to zinu, lai satracinātu mani? ?? Par iztēli parasti nesūdzos, bet šeit tā pieviļ pat mani.

Mindbound par leitestiem sūdzējās 3 pukstos p/k, nav viss tik miermīlīgi, kā tu to redzi, bet Ur safe az @-`-,--

Priecīgus atlikušos svētkus!

Cibas lapseņpūznis

Reply | Parent | Thread


ctulhu

from: [info]ctulhu
date: Nov. 20th, 2021 - 05:18 pm
Link

Nu jā es teiktu ka tie leitesti mēdz būt vairāk pieingmāroti nekā piebaudoti, bet nu tā publiska vieta, tur var būt viss kas.

Reply | Parent


az

from: [info]az
date: Nov. 20th, 2021 - 09:34 pm
Link

yes, u see, that is the point - rodas sajūta, ka ir īpaši jāpiedomā, kā uzvesties, lai nekaitinātu. nemāku paskaidrot, bet, piemēram, ja ģimenē ir agresīvs alkoholiķis. un es esmu labs bērns by default. bet ir milzīga atšķirība iekšējās trauksmes līmenī tad, kad tu vienkārši esi labs bērns minding ur own business, vai kad tu esi bērns, kam visu laiku jādomā, kā būt labam, nepaklupt, kaut ko nesasist, neizliet, nepateikt, nebūt nepareizajā vietā un laikā.
piemēram, džordans pītersons, not a fan. nav arī nekāda dziļa naida, bet not a fan. un man uzreiz iekšā ir klikšķis, this is not safe to think or talk or argue about.

thank u for the flower

Reply | Parent