barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2019-05-14 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diena ir dāsna, jo
Pavei, ne katru dienu sanāk ieraudzīt tik daudz skaistuma, kā šodien. Vienā kanālā mani priecē sieviešu-līderu IEDVESMAS forums "Līdere"* , tur ir daudz par daudz visa kā un pat tas labais ņem un ielīp lētā cukura un augutauku štopkūkā un poļturku dīvānkostīmā. Bet par sieviešlīderforumu mazliet vēlāk, lai pirmais nāk un parādās lūk, šis te jaukais grafiskās identitātes produktiņš, logoelis,

kad klients tev palūdz "uztaisi kaut ko jauniešiem tādu, stilīgu, bet par drošību", tad tu nekad nedari tā, dārgais, tuvredzīgais cirka afišu māksliniek. Akjelē, akjelē, "tiem bērniem", "tajās skolās", "tai jaunatnei", utt.

https://pbs.twimg.com/media/D6gf4A5WsAElrdT.jpg:large



*akurāt tagad īsajās "dīvānprezentācijās" uzstājas veikala "SexyStyle" mārketinga vadītāja, kura mēģina noskaidrot, "kurš no kuras puses mūs ir kā saticis." Mēreni žilbinoši.
Vēl bija lēdija no Centrālās laboratorijas un Moet Šandon zīmola vēstnesis ar šlipsi līdz ceļgaliem un to "ķiķiķi, te tik daudz sieviešu apkārt, ķiķiķi", nu foins tāds, salidojums- zaļumballe.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2019-05-14 15:34 (saite)
Pēterim pētera vieta, vien šī, man šķiet, tā nebija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2019-05-14 16:01 (saite)
Lūk, lūk. Bet laikam jāpriecājas, ka Uģis Kuģis nav uzaicināts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2019-05-14 16:06 (saite)
toties, konferenci noslēgs Amoralle vadītāja, ja. (nu un moderatorei Ilzei D. kleita ir no a-ralles, bet es apņemos nepiepisties pie kleitām tik ļoti, kad saturs klibo krietni.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2019-05-14 16:11 (saite)
Mhm, es vairāk līksomju par Inin Nini klātbūtni. Vispār šodienas saturs ir kaut kāds nožēlojams. man gribas ierosināt tomēr arī tāda veida pasākumus vīriešiem līderiem, kur programmā dāsni tiktu atvēlēts laiks urologu un venerologu lekcijām. faktiski šodienas programmā vienīgā runātāja "pa ķeksi" ir Zlata.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2019-05-14 16:15 (saite)
Inīninī es palaidu garām, sagrēkoju klausoties Mārtiņu Kazāku gluži citā kvalitātē, bet diezgan labi nodeva Baņuta Rubesa un pašironiska bija Olga Kotova, taču abas arī no izklaides aspekta, ne līderšips un tas viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?