barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2018-08-02 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pāri upei, koku ènu dodiet jel
Zinu, nav populāri, bet nupat jau pietiek versmes. Lūgtum, biš pieregulēt un nofiksèt uz leju, tā lai smadzenes spēj uztvert un apstrādàt uzdoto.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]panacea
2018-08-03 10:14 (saite)
Simple answer - air conditioning. Nu, vēl arī kad dzīvoju subtropijā ar pāri +40 vasarā, tad pa dienu cilvēki ārā centās neiet, toties naktīs socializēšanās bija ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2018-08-03 10:58 (saite)
Kā viegli iedomāties, Rīgas vēsturiskā centra ēkās izbūvēt kondicionēšanas sistēmas ir mazliet piņķerīgāks pasākums kā vienkārši ievākties jaunceltnēs. Domājams, maķenīt pietrūkst gan dzesēšanās kultūras kā tādas, gan jēdzīgu risinājumu (piemēram, kur un kā novietot kondicionieru kastes, etc etc.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2018-08-03 14:07 (saite)
man domāti, ka pirmskara mājas nebūtu tā lielākā problēma. ir gadījies būt pirmskara mājās ij ungārijā, ij bulgārijā, kur A/C bija ievilkts un šķiet bez problēmām. horvātijā A/C bija arī padomīgajā daudzdzīvokļu bloķenē.

jautājums drīzāk par to, cik ta to A/C vajag. nu, mož ar globālajām klimata izmaiņām jā, bet parasti LV īsti nevajag. vismaz varbūt var priecāties, ka nav kā NL siltumnīcām līdzīgi milzīgi stikla logi visas ārsienas apmērā, kas arī temperatūru uztur kā siltumnīcā (un NL arī nav A/C)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?