barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2016-05-05 08:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
patronu jautājums
Kā moderni cilvēki maina spuldzes ja izrādās, ka jūsu mājokļa griestu lustrā spēcīgāki optimisti ir ieskrūvējuši jaudīgākas spuldzes un tās, cik neticami, ir iekusušas patronās? Vai moderni cilvēki vienkārši nopērk jaunu gaismekli, parcikpartik, šitais jau nu nekāds diezko labs/mīļš/skaists ar' nemaz nebij' un spulžu maiņa, darbs augstumā, nenošķiļot abažūru, allaž bija jātne?


Un starp citu, cita gaismas ķermeņa vārdā vaicāšu, varbūt ir zināms vai iesakāms kāds gluži vecu lustru/lampu restraurētājs, kurš jēgtu pārvilkt vecos auduma/porcelāna vadiņus, lai to divdesmito gadu šiciņu goda vietā kārtu? Jebvai, tas tāds darbiņš, ko māk katrs pats, PAT ES, tikai vēl nezinu? (Teiksim, izrādījās, ka tomēr māku saslēgt audiosistēmu, tikai divus gadus nebiju saņēmusies šo jautājumu noskaidrot. Tā nu, sveiks kaimiņ, tagad skanēs skaņi un gaumīgi.)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2016-05-05 10:01 (saite)
par vecajām lustrām un to smalko vadiņu gaumīgu atjaunošanu jautāt ditei 20. gadsimtā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2016-05-05 10:01 (saite)
paldiesi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]termostats
2016-05-05 13:38 (saite)
Moderni cilvēki paši neko izdarīt nemāk, tāpēc zvana sertificētam elektriķim, tādā veidā uzturot valsts ekonomiku.

Parastie cilvēki apskatās situāciju, izlemj, vai grib šo lustru vai citu. Un ja pirmais variants, tad nomaina patronas, ja otrais, tad skrūvē to nost no griestiem un liek vietā citu.


(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?