ar socioloģijas saldo lodi krūtīs
Marmelāde, cukāti un sukāde, šokolāde trifelēs, tāfelēs un konfektēs; gotiņas ar tādu un šitādu garšu; zaptes un ievārījumi un džemi un povidlas;
medi un garšmedi un šķidrmedi un ekomedi; mafini un
kafini makarūni; lauku torte un pilsētas tarte,
viss tas, ko var saukt par cepumiem un biskvītiem; kaltētas ogas, cukurotas balandas un berztas cidonijas;
viss, ko var izdarīt ar ķirbi (ja neaprok to dārzā);
sulas un suliņas un limonādes; saldējumi un sūcamkonfenktes;
kaltēti āboli, bumbieri, keils, burkāni; cūku pupu drabiņas un musli ar dzērveņu vai rupjmaizes smaržu –
pārnācu no Riga Food, man sāp acis no tā salduma daudzuma, kāds tur ir reprezentēts.
Nopirku speķa kvadrātu no SIA "Žabo"(!) Daugavpils novada stendā, tomātu mērci no gruzīniem un seleriju čipsus,
taču jautājums, kāds man palicis iespiedies – ja pieņemtu, ka izstāde "Riga Food" kaut kādā mērā reprezentē "visu, kas
nācijai šķiet garšīgs", tad vai tiešām saldā garša ir tik ļoti dominējoša? Stāstiet man,
ņergai mazēdājai, speķa someljēru grupiņas kuratorei, kā tad ir, ko?
Saldumiņš ir visa degviela?
Poll #20487 garšīgums
Open to:
All, results viewable to:
AllPati garšīgākā garša ir
Pateikšu kā, ir, vot, ir tā: garšīgākā garša, ze ultimate ir
Kārumi un saldumi "pārtikas piedāvājumā" (veikalos, ēdienkartēs, ātrajās uzkodās)
UPD: bija, bija izstādē dažas lieliskas parādības. LLU studentu maģistra darbs "cūkgaļas konservēšana nātru ekstraktā"- tā man garšoja. studenti pēta iespēju saceptus čurkstīšus "ienātrēt", lai tie ilgāk uzglabātos. tas, lūk, bija garšīgs degustācijs un ar tādu woow momentumu. garšīga zinātne.
biovelas melni kūpinātais šķinķis, tīri tā, atzinības vērts lietuvas produkts. Daugavpils puses nehumānistu- paipalu audzētāju rūpals, rūpaipals: skatīties grūti, bet
gaļiņa garšīga (c).